Од денеска во Албанија само со лична карта

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Ha ha, oti sa dadeni na sivo, zatoa od 10.04.2012, SAD pushtaat EASY VISA za Bugari. Zhives vo svet otpredi 10 godini.

Одлично, после првото место во Белгија во Европски рамки, ќе тргнете да ја освоите Америка. Јас сум многу горда на Вас и мило ми е што ве имам за комшии со кого можам да се пофалам каде и да отидам. Јас живеам во 2012 година, годината во која ве прогласија за проституска нација на европско тло.

Јас си реков во ЕУ не примија..

Одлично, после првото место во Белгија во Европски рамки, ќе тргнете да ја освоите Америка. Јас сум многу горда на Вас и мило ми е што ве имам за комшии со кого можам да се пофалам каде и да отидам. Јас живеам во 2012 година, годината во која ве прогласија за проституска нација на европско тло.

Може да злобееш колку што сакаш, но тоа не го менува фактот дека Бугарите патуваме низ цела Европа а сега веќе и во Америка само со лична карта. А вие, вие знаете најдобро. За македонците, бугарите са као Американци. Yurush na pasoshite...:pos:

Може да злобееш колку што сакаш, но тоа не го менува фактот дека Бугарите патуваме низ цела Европа а сега веќе и во Америка само со лична карта. А вие, вие знаете најдобро. За македонците, бугарите са као Американци. Yurush na pasoshite...:pos:

Патувате вие низ цела Европа како шофери :pos:Процент на камионџии во Бугарија 70% од машката популација, останатите 30% му се братучеди на Азис. Важно патувале, патуваат бугарките до Белгија.

Патувате вие низ цела Европа како шофери :pos:Процент на камионџии во Бугарија 70% од машката популација, останатите 30% му се братучеди на Азис. Важно патувале, патуваат бугарките до Белгија.
Сега читам дигнале сте споменик и на Симеон Радев(y) . Браво на вас. Цар Самуил, Симеон Радев, човек както и да се варти, задникот му винаги е отзаде. Рано или касно ке го разберете.

Сега читам дигнале сте споменик и на Симеон Радев(y) . Браво на вас. Цар Самуил, Симеон Радев, човек както и да се варти, задникот му винаги е отзаде. Рано или касно ке го разберете.

Дигнавме. И вас ќе ве дигнеме негде само подобро место да најдеме да се гледате оддалеку.

Дигнавме. И вас ќе ве дигнеме негде само подобро место да најдеме да се гледате оддалеку.
Циркус Леандра, голем циркус сте. И во циркусот учествувате сите, барабар со владата на РМ. Светот се пука от смев:ROFLMAO: Нема лошо, смеха е здраве.

Циркус Леандра, голем циркус сте. И во циркусот учествувате сите, барабар со владата на РМ. Светот се пука от смев:ROFLMAO: Нема лошо, смеха е здраве.

Смеј се бугарче смеј се, сега ако не се насмееш кога.

Abe so se bunite Ohrid ne vi cini sega Albanija ajde uste malce i viza nema labavo prst ke vi dadat cela raka zemate bre bre bre
Se salam ako ima zgodni albanki prv odam tamu

Е сеа во Охрид таму веќе ми е досадно, друго е на Јадранско море. :D
Ih, pa sto more e.. neka si e.. majkata, covece, se razocarav, necistotija vkraj, frlaat otpad kaj ce mu prdni na takvoto, sahtite mu se izlevaat koga ce zavrni dozd i smrdea kolku sakas, abe ajde covece, a na bregot mozes da vidis (kako jas sto vidov) mrsa od kuce, kako ja zapliskaat branovite, iskrseni sisinja srci po plazite.mmmmm, rizik da odnesis dete na plaza. Ova konkretno za Saranda, zasto seuste summ tamu (11.04.12),A patistata niz Albanija ..UZAS!, a kontra na toa pa ima ubavi i prekrasni novi zgradi, apartmani, Treba uste mnogu da rabotat za da privlecat turisti.

Ih, pa sto more e.. neka si e....Ova konkretno za Saranda, zasto seuste summ tamu ..
Саранда е на јонско, не на јадранско море, иако си таму, не знаеш:) оди горе, на јадран, дубровник и остала боранија, ќе видиш:)

Саранда е на јонско, не на јадранско море, иако си таму, не знаеш:) оди горе, на јадран, дубровник и остала боранија, ќе видиш:)
Abe ne ja tanci sea, ne pogla, potil, pram opsto za more muabet. Znam deka nagore e drugo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom