Од денеска во Албанија само со лична карта

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Најинтересна ќе е реакцијата на луѓето шо ќе појдат таму на одмор и ко ќе видат дека доста Охриѓани искупиле места за издавање таму.
:pos:

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Ајде кој ке краде икони и ке си ги носи у на Орелот со две глави земјата и че ги шитка на богати педерчиња

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Ako nekoj znae moze da mi odgovori, momentalno sum vo Hrvatska na vrakanje za doma odam preku Skadar, od Skadar vo koj grad treba da se ide za da se vleze vo Makedonija preku Debar, poso kosovo mi e rizicno za vozenje navecer a preku Elbasan e nekako daleku.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Како не направија на лепота да се мине...Ни еден албанец немаше да се сврти кај нас..

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.329
Поени од реакции
5.374
Не ми е јасно како можат некои да одат на одмор во Албанија. Местото е толку одвратно толку прљаво ко исто во Вардар да се бањаш

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Вауу сеедно нити сум бил нити планирам да идам :D :D :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Еве ви Хотели со 4 ѕвезди. Одма до морето. :P

Оваа слика со свои очи ја видов во Поградец, значи си влегуваш на граница и првата слика ти е како десет крави се бањаат, а до нив луѓе истегнати на пешкири се сончаат :icon_mrgr:
Ние од оваа страна Охридско го чуваме како очите, де колектори, де акции, де нуркачи за чистење, разно разни казни за нехигиена, они од другата страна распашана команда.

S

Shellshock nam67

Гостин
Оваа слика со свои очи ја видов во Поградец, значи си влегуваш на граница и првата слика ти е како десет крави се бањаат, а до нив луѓе истегнати на пешкири се сончаат :icon_mrgr:
Ние од оваа страна Охридско го чуваме како очите, де колектори, де акции, де нуркачи за чистење, разно разни казни за нехигиена, они од другата страна распашана команда.
baska ribi lovat so dinamit i vo sekoe vreme imas pastrmka :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како во Пакистан :cenzura:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
baska ribi lovat so dinamit i vo sekoe vreme imas pastrmka :)
Па и во тоа време бев кога немаше пастрмки во Охрид некоја забрана за ловење имаше. Одиш во Поградец пастрмки на улица продаваат :pos:
Патем Ацката само што го избраа за градоначалник и планираше да пушти една линија, преку проект за погранична соработка. Ама ништо не му успеа да отплови до кај комшиите :)

S

Shellshock nam67

Гостин
Па и во тоа време бев кога немаше пастрмки во Охрид некоја забрана за ловење имаше. Одиш во Поградец пастрмки на улица продаваат :pos:

пастрмки секогас можес да најдеш кај нив во било кое време

Патем Ацката само што го избраа за градоначалник и планираше да пушти една линија, преку проект за погранична соработка. Ама ништо не му успеа да отплови до кај комшиите :)
За скоро време не али во Блиска иднина ќе биде и тоа
--- надополнето: 7 април 2012 во 09:16 ---

пастрмки секогас можес да најдеш кај нив во било кое време

За скоро време не али во Блиска иднина ќе биде и тоа

Kajgana Shop

На врв Bottom