SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.564
- Поени од реакции
- 286
Da ne imash od Ljubcho,Miloshevski ili Boneva sluchajno?а за постерите дома дека имам од Никола грешка си
Da ne imash od Ljubcho,Miloshevski ili Boneva sluchajno?а за постерите дома дека имам од Никола грешка си
Абе бате не си го трујам мозокот јас :helou: вие од сдс се обидувате да ги труете мозоците на Македонците со невиситини се обидувате нас будали да не направите .Дека сум разочаран од другарите ич не си во право баш спротивно е од тоа ти што го кажуваш доколку не веруваш дојди провери и за тоа:wink: јас ако сум разочаран од овие работи ти што ги наброја незнам од што би можело ти да си разочаран:jaj:Па секако дека ќе ме ставиш.На ѕид се лепат само ИДОЛИ :smir:
А за личното искуство прочитај погоре.Не е убаво да си го трујаш мозокот уште од сега со бескорисни работи за тебе.Сигурно многу се имаш разочарано од спортот,музиката,дружењето со твоите врсници па спас бараш во месниот комитет наместо во некој спортски клуб :wink:
Не не месиа не се секирај сеа ќе ти кажам од кого имам постери :wink:Da ne imash od Ljubcho,Miloshevski ili Boneva sluchajno?
Прво и основно: Тоа НИЕ/ВИЕ заборај го,кога му се обраќаш на некого биди директен.Второ: НИЕ или ЈАС лично не сум ни од СДСМ нити од ВМРО нити од ДУИ.Од кај си го донел заклучокот дека јас сум од негде тоа не знам,но како и да е во заблуда си.Абе бате не си го трујам мозокот јас :helou: вие од сдс се обидувате да ги труете мозоците на Македонците со невиситини се обидувате нас будали да не направите .Дека сум разочаран од другарите ич не си во право баш спротивно е од тоа ти што го кажуваш доколку не веруваш дојди провери и за тоа:wink: јас ако сум разочаран од овие работи ти што ги наброја незнам од што би можело ти да си разочаран:jaj:
Не не месиа не се секирај сеа ќе ти кажам од кого имам постери :wink:
на едниот ѕид во средина ги имам Бц пред него со џек дениелс до него одма е Зз со неговите 8 милиони:back:и околу нив се дон вито корлеоне и тони монтана значи на тој ѕид ми се најголемите мафиози
а другиот ѕид ми е за идоли таму на пр те имам тебе,македонка 1985 и Scofield
Изгледа не си читал по странски форуми што ломоти :pos2:. Него да има ак‘л треба да им зема пари и на едните и на другите. На СДС демек службата што им ја врши нон-стоп 24 часа, а на ВМРО за штетата што му ја има направено на СДС на форумовOvoj samoutepaniot navistina ke pomislam deka e na platen spisok na dpmne. So vakvo glupiranje poveke na niv im pravi usluga.
Takvi bezvezni raboti i iskompleksirani montazhi mozhe chovek samo vo dpBne da pronajdi.ДА признаат дека киро ала фиром е најнеуспешен и вртикапа претседател, разбира се
http://vmropd.org/pic_news/205-3.jpg
Dobro i?Eve Branko bil pijanica a Zoran Zaev kriminalec,kakov dokaz imash za dvete obvinuvanja?Pamfleti i flaeri od dpBne ne vazhat.Dokaz ili Fakti!на едниот ѕид во средина ги имам Бц пред него со џек дениелс до него одма е Зз со неговите 8 милиони
Naprotiv,toa shto tresna na zemja ne e programata na SDSM nego kulata od karti na dpBne i Gruevski,ushte Amdi Bajram,Singo i Ali Ahmeti mu ostanaa od koalicionite partneri dodeka drugite gluvci odamna go napushtija brodot shto toni.Со изјавата денес на премиерот се урна програмата на СДСБЦ за локалните изборо.Мораат да ја заборават ант.Македонија и Хунзите.Како сега да направат нова програма.А бе Грујо
Нашиот ценет патриот господинот Никола Груевски на прашање дали се чувствува како наследник на Александар Македонски одговори:
НЕ, ние сме мешавина на многу народи
И под кажаните „иконите„..сигурно и..КАНДИЛЦЕ им „гори„Абе бате не си го трујам мозокот јас :helou: вие од сдс се обидувате да ги труете мозоците на Македонците со невиситини се обидувате нас будали да не направите .Дека сум разочаран од другарите ич не си во право баш спротивно е од тоа ти што го кажуваш доколку не веруваш дојди провери и за тоа:wink: јас ако сум разочаран од овие работи ти што ги наброја незнам од што би можело ти да си разочаран:jaj:
Не не месиа не се секирај сеа ќе ти кажам од кого имам постери :wink:
на едниот ѕид во средина ги имам Бц пред него со џек дениелс до него одма е Зз со неговите 8 милиони:back:и околу нив се дон вито корлеоне и тони монтана значи на тој ѕид ми се најголемите мафиози
а другиот ѕид ми е за идоли таму на пр те имам тебе,македонка 1985 и Scofield
Ти за мене нема шо да кажуваш.Раскрстив јас со Пио-Пжс.Од страна знаеш кој се меша.И под кажаните „иконите„..сигурно и..КАНДИЛЦЕ им „гори„