Од СДСМ да признаат!

Статус
Затворена за нови мислења.
M

MKEUpatriot

Гостин
Ако немаш постер од Лазо Колишевски Тито Петковски Бранко Црвенковски не си европјанин бе

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Он има од Шема и Крадемарули и кога ќе порасне многу сака да биде како нив... :pos2:

M

MKEUpatriot

Гостин
Со изјавата денес на премиерот се урна програмата на СДСБЦ за локалните изборо.Мораат да ја заборават ант.Македонија и Хунзите.Како сега да направат нова програма.А бе Грујо

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Па секако дека ќе ме ставиш.На ѕид се лепат само ИДОЛИ :smir:

А за личното искуство прочитај погоре.Не е убаво да си го трујаш мозокот уште од сега со бескорисни работи за тебе.Сигурно многу се имаш разочарано од спортот,музиката,дружењето со твоите врсници па спас бараш во месниот комитет наместо во некој спортски клуб :wink:
Абе бате не си го трујам мозокот јас :helou: вие од сдс се обидувате да ги труете мозоците на Македонците со невиситини се обидувате нас будали да не направите .Дека сум разочаран од другарите ич не си во право баш спротивно е од тоа ти што го кажуваш доколку не веруваш дојди провери и за тоа:wink: јас ако сум разочаран од овие работи ти што ги наброја незнам од што би можело ти да си разочаран:jaj:
Da ne imash od Ljubcho,Miloshevski ili Boneva sluchajno?
Не не месиа не се секирај сеа ќе ти кажам од кого имам постери :wink:
на едниот ѕид во средина ги имам Бц пред него со џек дениелс до него одма е Зз со неговите 8 милиони:back:и околу нив се дон вито корлеоне и тони монтана значи на тој ѕид ми се најголемите мафиози:pipi:
а другиот ѕид ми е за идоли таму на пр те имам тебе,македонка 1985 и Scofield

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Абе бате не си го трујам мозокот јас :helou: вие од сдс се обидувате да ги труете мозоците на Македонците со невиситини се обидувате нас будали да не направите .Дека сум разочаран од другарите ич не си во право баш спротивно е од тоа ти што го кажуваш доколку не веруваш дојди провери и за тоа:wink: јас ако сум разочаран од овие работи ти што ги наброја незнам од што би можело ти да си разочаран:jaj:

на едниот ѕид во средина ги имам Бц пред него со џек дениелс до него одма е Зз со неговите 8 милиони:back:и околу нив се дон вито корлеоне и тони монтана значи на тој ѕид ми се најголемите мафиози:pipi:
Прво и основно: Тоа НИЕ/ВИЕ заборај го,кога му се обраќаш на некого биди директен.Второ: НИЕ или ЈАС лично не сум ни од СДСМ нити од ВМРО нити од ДУИ.Од кај си го донел заклучокот дека јас сум од негде тоа не знам,но како и да е во заблуда си.
Трето: Прифати го ова како мој совет,не се трујај од мали нозе за работи што ќе се каеш.Иди дружи се и не ги дели луѓето по НАШИ и ВАШИ.Тоа твојот локален патриотизам и национлизам верувај ми дека многу ќе те уназади во развојот.Многу пребрзо донесуваш заклучоци што на крајот испаѓа дека не си доволно кадарен за да сватиш некои работи па трескаш глупости и му лепиш на некого етикети.За жал кај мене безуспешно :wink:

И прекини да се препуцаваш со мене,си имам попаметни работи.Ајт

Член од
12 септември 2008
Мислења
271
Поени од реакции
42
Ovoj samoutepaniot navistina ke pomislam deka e na platen spisok na dpmne. So vakvo glupiranje poveke na niv im pravi usluga. :toe:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ovoj samoutepaniot navistina ke pomislam deka e na platen spisok na dpmne. So vakvo glupiranje poveke na niv im pravi usluga. :toe:
Изгледа не си читал по странски форуми што ломоти :pos2:. Него да има ак‘л треба да им зема пари и на едните и на другите. На СДС демек службата што им ја врши нон-стоп 24 часа, а на ВМРО за штетата што му ја има направено на СДС на форумов :pos:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Da priznaat od SDSM deka se "vinovni" za neizglasuvanjeto na zakonot za stechajcite koj Gruevski im go ukina so cel da go pumpa budzetot namesto da gi isplakja stechajcite so tie pari :

ДА признаат дека киро ала фиром е најнеуспешен и вртикапа претседател, разбира се

http://vmropd.org/pic_news/205-3.jpg

Takvi bezvezni raboti i iskompleksirani montazhi mozhe chovek samo vo dpBne da pronajdi.

на едниот ѕид во средина ги имам Бц пред него со џек дениелс до него одма е Зз со неговите 8 милиони
Dobro i?Eve Branko bil pijanica a Zoran Zaev kriminalec,kakov dokaz imash za dvete obvinuvanja?Pamfleti i flaeri od dpBne ne vazhat.Dokaz ili Fakti!

Со изјавата денес на премиерот се урна програмата на СДСБЦ за локалните изборо.Мораат да ја заборават ант.Македонија и Хунзите.Како сега да направат нова програма.А бе Грујо
Naprotiv,toa shto tresna na zemja ne e programata na SDSM nego kulata od karti na dpBne i Gruevski,ushte Amdi Bajram,Singo i Ali Ahmeti mu ostanaa od koalicionite partneri dodeka drugite gluvci odamna go napushtija brodot shto toni.

I konechno za da ne se zaboravi negovata prvichna izjava :

Нашиот ценет патриот господинот Никола Груевски на прашање дали се чувствува како наследник на Александар Македонски одговори:
НЕ, ние сме мешавина на многу народи

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Јас барам да признае Бране наш, дека е виновен за цела црна приватизација..

Барам од Кирче наш да признае зошто велеше дека фиром ќе биде само за 3 месеци, а факт е дека не е, и дека поради тоа страда Македонија...

А кога сме кај лицемерието, тоа нема крај, посебно кога се работи за Фрчковичиус...

Гледам вчера шетнал да ги посети стечајците, ама не направил гаф каков со млекарите, да ги праша дали извезуваат млеко, и како оди извозот:)...Сега се покажа дека има изгубено сеќавање за тоа кој ги создаде стечајците...Стечајците кои најголем број од нив беа создадени од неговиот Шеф, Бранко, а Фрчко ги повикува да ја тужат Државата..Свесен ли е дека ако бара некој одговорност, најголем дел одговорност лежи во неговиот блиски круг на луѓе??Зарем тој мисли дека ние имаме амнезија, и не паметиме за роварењето на Бране и компанија низ Македонските фирми, и дека нашата „амнезија“ не ни дозволува да погледнеме во минатото да видиме кој е најголем виновник за стечајците??

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13

И под кажаните „иконите„..сигурно и..КАНДИЛЦЕ им „гори
:pipi:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Суициден, излегувам надвор од моите принципи да се држам на темата, бидејќи знам дека брзо ке оди под клуч, како и поради фактот, што иако сум помлада од тебе, чувствувам потреба да ти објаснам некои работи.Се надевам дека ке ме разбереш бидејки најдобронамерно ќе го сторам тоа.
Иако сум поддржувач и симатизер на друга партија, а не на сдс, ке ти дадам некои совети. Прекини да се бламираш и да си ја бламираш партијата(веќе е до врат во кал, не и требаш уште ти). Направи една сложена реченица, размисли една ноќ за која тема да ја отвориш, каде ќе има дискусија за неа, а не за твите неспособности. Ти само копираш од фејсбук, и мислиш дека многу си направил.Направи еден ден пауза со пишување, прочитај што си напишал, анализирај се.Дали твоите надредени во партија знаат што се правиш овде, како и штетиш на партијата? Начинот да постигнеш нешто не е во блебатање. На крајот на краиштата, ти си вистински пример и олицетворение на моменталната опозиција. Само навреди, теми од џеб извадени, никаде докази, колку да се каже нешто.Како што е потребно во една држава да има конструктивна опозиција, и на овој форум е потребно да има конструктивни членови. На двете полиња моментално е катастрофа.
Веќе немам намера да те спомнувам, да ти репицирам, да те цитирам и слично, бидејќи нема лезет.
Извинете за офтопиков.Иако знам дека нема да вроди со плод.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom