Ако уште малку не се престане со меѓусебното обвинување за кој е крив и стварно не почнат да се решаваат проблемите......само по контињери скиташ
...на сите не ни гине контејнер...доколку и во нив ќе да има нешто.
Ако уште малку не се престане со меѓусебното обвинување за кој е крив и стварно не почнат да се решаваат проблемите......само по контињери скиташ
Barame od SDSM da priznae deka e vinoven za:
- etnichkite smeni sto gi vovede Vladata vo DSU "Niko Nestor"
- lanskiot sneg
- za epidemijata na zaushki
- soncevoto vreme sred zima
- predizbornite vrabotuvanja vo periodot 2006 - 2008 godina
- loshiot eksperiment narecen "Bruto plata"
- poplavite vo istocniot del na Makedonija
- zatvoranjeto na zelenite pazari vo Skopje
- zaladuvanjata i jakiot vetar sred leto
- za vladinoto "azhuriranje" na novinarite vo mediumite
- za vladinata nabavka na beskorisni kompjuteri koi ne se upotrebuvaat vo uchilishtata
- za guzhvata vo soobrakajot
- za potroshenite milioni evra za vladini reklami
- za neplasiranjeto vo finaleto na "Evrovizija"
- za milionite evra dadeni za statui i vosochni figuri vo muzei
- za nedodeluvanjeto na nagradni stimuli na makedonskata zenska rakometna federacija
- za neispolnuvanjeto na vetuvanjeto za obeshtetuvanje na stechajcite koe beshe predizborno dadeno vo 2008 godina
- za epidemijata od grip shto i se zakanuva na Makedonija
I SE DRUGO SHTO GO PRAVI VLADATA AMA NE CHINI!
Изгледа некој си го искажува своето лично искуство :pos2:.Признај дека со душа чекаш да дојде март за да ти дадат лепакот и плакатите да ги лепиш по паноа и трафостаници а? лелее е тоа ти се вика детска радост.Кој фраер ќе бидеш во 5 насабајле да си станиш и цела наслеба да си ја изналепиш со пропагандни материјали,а за возврат ќе си добиеш капче и маичка со лавчето.100% од сега се спремаш и сигурно собата наместо со некој пеач/бенд/спортист,ти си имаш залепено постер од Никоwa,нАли? Во месниот комитет која ти е моментална функција: Идеш по цигари и кафе или?
Секако дека НЕ.Ко имав 16год имав мнооооогу попаметни работи одколку да се мешам во политика и да се правам стрјучњак за таа проблематика.А и пекршок е пичлемина да се мешаат во политика.Малиов уште го дрка на Боркица,греота е од мали нозе да се загрозува со работи што се за возрасни,освен да дрка :smir:Одвеано од промајата ....
Изгледа некој си го искажува своето лично искуство :pos2:.
ама верувам ќе му дојде крајот.
Ова од лично искуство а?од напишаново се приметува многу те малтретиралеПризнај дека со душа чекаш да дојде март за да ти дадат лепакот и плакатите да ги лепиш по паноа и трафостаници а? лелее е тоа ти се вика детска радост.Кој фраер ќе бидеш во 5 насабајле да си станиш и цела наслеба да си ја изналепиш со пропагандни материјали,а за возврат ќе си добиеш капче и маичка со лавчето.100% од сега се спремаш и сигурно собата наместо со некој пеач/бенд/спортист,ти си имаш залепено постер од Никоwa,нАли? Во месниот комитет која ти е моментална функција: Идеш по цигари и кафе или?
Prodolzhete i ponatamu.
Па секако дека ќе ме ставиш.На ѕид се лепат само ИДОЛИ :smir:Ова од лично искуство а?од напишаново се приметува многу те малтретирале
Бандо комунистичка тоа кај вас ако е така ако ги подлажувате децата со капче маица ги праќате по кафе,цигари,ги будите во 5 сат на сабајле за плакатирање кај нас тоа не е така како прво кај нас не лепат само деца како кај вас,кај нас лепат и млади и стари ако те интересира дали мене ме будат во 5,дали плакатирам за маичка и капа,дали ме праќаат по цигари дојди кај нас во месен и прашајне биди смешен околу спремањето нема поточно шо да се спремаме ,а за постерите дома дека имам од Никола грешка си ги имам месиата прилепска,Македонка а и тебе ќе те ставам во брзо време
Мене овие од СДСМ ми се многу сумјиви. Сто посто имаат замешано прсти и во оваа светскава економска криза.