Од СДСМ да признаат!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
само по контињери скиташ
Ако уште малку не се престане со меѓусебното обвинување за кој е крив и стварно не почнат да се решаваат проблемите......
...на сите не ни гине контејнер...доколку и во нив ќе да има нешто.

FOREX-Macedonia

FOREX trader
Член од
9 февруари 2009
Мислења
131
Поени од реакции
10
Barame od SDSM da priznae deka e vinoven za:

- etnichkite smeni sto gi vovede Vladata vo DSU "Niko Nestor"

- lanskiot sneg

- za epidemijata na zaushki

- soncevoto vreme sred zima

- predizbornite vrabotuvanja vo periodot 2006 - 2008 godina

- loshiot eksperiment narecen "Bruto plata"

- poplavite vo istocniot del na Makedonija

- zatvoranjeto na zelenite pazari vo Skopje

- zaladuvanjata i jakiot vetar sred leto

- za vladinoto "azhuriranje" na novinarite vo mediumite

- za vladinata nabavka na beskorisni kompjuteri koi ne se upotrebuvaat vo uchilishtata

- za guzhvata vo soobrakajot

- za potroshenite milioni evra za vladini reklami

- za neplasiranjeto vo finaleto na "Evrovizija"

- za milionite evra dadeni za statui i vosochni figuri vo muzei

- za nedodeluvanjeto na nagradni stimuli na makedonskata zenska rakometna federacija

- za neispolnuvanjeto na vetuvanjeto za obeshtetuvanje na stechajcite koe beshe predizborno dadeno vo 2008 godina

- za epidemijata od grip shto i se zakanuva na Makedonija

I SE DRUGO SHTO GO PRAVI VLADATA AMA NE CHINI!

Одвеано од промајата ....

Признај дека со душа чекаш да дојде март за да ти дадат лепакот и плакатите да ги лепиш по паноа и трафостаници а? лелее е тоа ти се вика детска радост.Кој фраер ќе бидеш во 5 насабајле да си станиш и цела наслеба да си ја изналепиш со пропагандни материјали,а за возврат ќе си добиеш капче и маичка со лавчето.100% од сега се спремаш и сигурно собата наместо со некој пеач/бенд/спортист,ти си имаш залепено постер од Никоwa,нАли? Во месниот комитет која ти е моментална функција: Идеш по цигари и кафе или?
Изгледа некој си го искажува своето лично искуство :pos2:.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Одвеано од промајата ....

Изгледа некој си го искажува своето лично искуство :pos2:.
Секако дека НЕ.Ко имав 16год имав мнооооогу попаметни работи одколку да се мешам во политика и да се правам стрјучњак за таа проблематика.А и пекршок е пичлемина да се мешаат во политика.Малиов уште го дрка на Боркица,греота е од мали нозе да се загрозува со работи што се за возрасни,освен да дрка :smir:

FOREX-Macedonia

FOREX trader
Член од
9 февруари 2009
Мислења
131
Поени од реакции
10
Во право си малолетни не треба да се злоупотребуват за политика!!!:smir:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Мене овие од СДСМ ми се многу сумјиви. Сто посто имаат замешано прсти и во оваа светскава економска криза.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Абе мешаат прсти сегде до кај што ќе стигнат, ама верувам ќе му дојде крајот. :toe:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Признај дека со душа чекаш да дојде март за да ти дадат лепакот и плакатите да ги лепиш по паноа и трафостаници а? лелее е тоа ти се вика детска радост.Кој фраер ќе бидеш во 5 насабајле да си станиш и цела наслеба да си ја изналепиш со пропагандни материјали,а за возврат ќе си добиеш капче и маичка со лавчето.100% од сега се спремаш и сигурно собата наместо со некој пеач/бенд/спортист,ти си имаш залепено постер од Никоwa,нАли? Во месниот комитет која ти е моментална функција: Идеш по цигари и кафе или?
Ова од лично искуство а?од напишаново се приметува многу те малтретирале:pipi:
Бандо комунистичка тоа кај вас ако е така ако ги подлажувате децата со капче маица ги праќате по кафе,цигари,ги будите во 5 сат на сабајле за плакатирање кај нас тоа не е така како прво кај нас не лепат само деца како кај вас,кај нас лепат и млади и стари ако те интересира дали мене ме будат во 5,дали плакатирам за маичка и капа,дали ме праќаат по цигари дојди кај нас во месен и прашајне биди смешен околу спремањето нема поточно шо да се спремаме ,а за постерите дома дека имам од Никола грешка си ги имам месиата прилепска,Македонка а и тебе ќе те ставам во брзо време

Jagger

м
Член од
24 ноември 2008
Мислења
322
Поени од реакции
5
Месија те молам кажи која реформа од поголем размер ја направи СДСМ освен што ни го смени името на нашата Македонија.

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Ама забега ти ептен пред избориве.

:locked::locked::locked::locked:

M

MKEUpatriot

Гостин
Да те демантирам пио-псз КОИ МЛАДИ ВО СДСМ? Младите им се некаде околу 50 до кај 55.Имаат страшен комплекс од ВМРО-ДПМНЕ бидејки штабовите им седат неколку пензионери бивши вљубеници во Браварот.СДСМ се во голема паника бидејки младинската политика им се катастрофа.Затоа тој текст сфати го добронамерно бидејки тој длабоко од потсвеста посакува младина во нивноте редови и тоа она што тие би им го правеле.Таму немаш природно течение на лугето таму Бране и компанија се до смрт нема придвижување.ПОЗДРА

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Ова од лично искуство а?од напишаново се приметува многу те малтретирале:pipi:
Бандо комунистичка тоа кај вас ако е така ако ги подлажувате децата со капче маица ги праќате по кафе,цигари,ги будите во 5 сат на сабајле за плакатирање кај нас тоа не е така како прво кај нас не лепат само деца како кај вас,кај нас лепат и млади и стари ако те интересира дали мене ме будат во 5,дали плакатирам за маичка и капа,дали ме праќаат по цигари дојди кај нас во месен и прашајне биди смешен околу спремањето нема поточно шо да се спремаме ,а за постерите дома дека имам од Никола грешка си ги имам месиата прилепска,Македонка а и тебе ќе те ставам во брзо време
Па секако дека ќе ме ставиш.На ѕид се лепат само ИДОЛИ :smir:

А за личното искуство прочитај погоре.Не е убаво да си го трујаш мозокот уште од сега со бескорисни работи за тебе.Сигурно многу се имаш разочарано од спортот,музиката,дружењето со твоите врсници па спас бараш во месниот комитет наместо во некој спортски клуб :wink:

G

grande-juve

Гостин
sds не треба ништо да признае, еве само нека го послуша премиерот и да престане да шири тези со цел поделба на народот

Премиерот смета дека најголем удел во пласирањето на таквите тези, односно поделбата на граѓаните на антички или словенски Македонци има опозицијата.
- Апелирам опозицијата да престане на ваков начин да ги дели граѓаните. Разбирам дека е кампања и дека опозицијата мора да брка резултат, односно да се обиде да постигне подобри резултати, што е легитимно, но да се внесува таква клима за луѓето да се расправаат дали сме или не сме антички или словенски Македонци е навистина нешто што не е примерно. Еднаш треба да се стави точка на тоа и да се каже дека сите сме Македонци, рече премиерот Груевски.
Тој одговарајќи на новинарско прашање појасни дека Владата никогаш не планирала ниту пак има намера да донесе законски проект за забрана на абортусот, туку оти само преку кампања сакале да ги запознаат младите на последиците од абортус.
- Владата никогаш не планирала, ниту пак сега или во иднина планира да го забрани абортусот. Тоа е измислена тема од опозициските кругови, кои излегоа во јавноста и се борат против измислен непријател, рече Груевски.
Тој додаде дека идејата за кампањата произлегла од се поголемиот број абортуси кај младите, поради што и се наметнала потребата за едуцирање за последиците од таквиот чин

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom