Однос меѓу партнерите во врска

Л

Лигеја

Гостин
Знам, сите вие исто си зборите, а секогаш е пак по старо.
Види има разлика во денот да поиграш 2-3 саати и од тоа да си фул работно време на компјутер губејќи време на нив.Тоа е хоби исто како шахот не за џабе го спомнав.Како што можеш да играш шах или да читаш книги така можеш да си определиш време за играње и тогаш девојката/дечкото нема право да ти смета.Твое е времето како ќе си го потрошиш се додека не го/ја запоставуваш.
Oh come on...so old fashioned. :LOL:
Само коњите те е*** цело време пошто незгодно скокаат по цела табла.:oops:
Мене смрт ми се пијунчињата пред кралицата која што цело време го штити кралот, кој не му чуе за ништо, си дреме типот комотно седнат најаден напиен а кралицана цело време се околу него врти, е ама затоа гледам да врзам сицилианска одбрана кај мене и се пуштам на кралицата глеам што побрзо да ја стаам у тесно а после тој волот нека чмае таму у ќоше и нека пробува постојано да извади нова кралица. Глеј го како пати без таа што цело време трчаше нагоре надоле по табла за да го одбрани.
:pos:
Ова како стриптиз слеш садо-мазо шах ми звучи.:pos:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Види има разлика во денот да поиграш 2-3 саати и од тоа да си фул работно време на компјутер губејќи време на нив.Тоа е хоби исто како шахот не за џабе го спомнав.Како што можеш да играш шах или да читаш книги така можеш да си определиш време за играње и тогаш девојката/дечкото нема право да ти смета.Твое е времето како ќе си го потрошиш се додека не го/ја запоставуваш.

Oh come on...so old fashioned. :LOL:

Ова како стриптиз слеш садо-мазо шах ми звучи.:pos:
ДА ПАТИ СРЦЕ ДА ПАТИ, изгубен е без кралица :D
Гледај само како очајно се обидува да се спаси,остави му два пиуни и трчкај го по цела табла,ама волот иако е само со крал секогаш се надева дека ќе извади реми,тоа е моментот кога го гледаш да се поти во пуста надеж дека ќе ти извади уште една партија :icon_lol:

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
Момци ако го делите истиот проблем со мене стиснете по еден ЛАЈК :D ( пс. вакво златно друштво ми треба, но неможам да го најдам) ;)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Момци кој ако го делите истиот проблем со мене стиснете по еден ЛАЈК :D ( пс. вакво златно друштво ми треба, но неможам да го најдам) ;)
Ти бе немаш никакво а не вакво, сф приказни ни раскажуваш овде.
Е арно ама овие овде ќе ти стегаат ремет и ќе се праат дека ти веруваат,сеир невиден ќе ти падне.
Не наоѓаш ти овде женска дете.
Впрочем суштината и суштински затоа и ја напиша приказната за женската која несака гејмер. Аватарот со набилдан стомак и фалењето со големиот ти кур.
Не сме од вчера. :icon_lol:
Туку причекај додека те зема љаца на клоци па да незнаеш кај да се свртиш.,до тогаш прај филмови а ние ќе ти веруваме :pos:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Не заиграла да види како е :D
Јас да бев во ситуација како леандра ќе го оставам да тера до кај 2016-7 та со играње и после ќе му го избришам сејвот....Да види после чија мајка црна вуна преде...:D

A

AnFem

Гостин
Јас да бев во ситуација како леандра ќе го оставам да тера до кај 2016-7 та со играње и после ќе му го избришам сејвот....Да види после чија мајка црна вуна преде...:D
Да беее, сејвот!
Јас па му го преинсталирав windows-от. :facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечко ми да ми го збрише сејвот ќе му ја збришам главата.:D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Јас кога зборувам има да се молчи :icon_lol:, таков однос :icon_lol:.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.706
Поени од реакции
34.247
Ehee zimava ke ja zaspiev namerno za da sednam na Skyrim. :D
Decko koga gejma se ostava.
Golden rule.

Ostaj anahistive ko anfem, se ponasa.. :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дечко ми да ми го збрише сејвот ќе му ја збришам главата.:D
Не ме викај на гости за инат тоа ќе ти го направам :ROFLMAO:
(иако неам појма како се прави, али Pillow Queen; мора да знае)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.880
Поени од реакции
20.512
Ehee zimava ke ja zaspiev namerno za da sednam na Skyrim. :D
Decko koga gejma se ostava.
Golden rule.

Ostaj anahistive ko anfem, se ponasa.. :D
хани, како ја заспиваш бе бејб, ја нишкаш ? :pipi:
Ја па го зјапам, ама мојон па игрет кол оф дјути, се онја шо се пукат на ними, и пошо се разбирем тро од оружје па ми објаснува па си слушам... циркузи :icon_lol:

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Pretpostavuvam deka na forumov ima iskusni devojki , pa sakam od niv da dobijam odgovor.
So devojka mi ideme 2 godini, jas si ja znam kako flegma, vo bukvalna smisla na zborot, vo posledno vreme pocnuva da mi tripa po doma, pocna da cisti sto nikogas vo zivot ne izmila sadovi, na sekoi 2 minuti me prasuva sto sakam da jadam, pocnala da stanuva vo 8 saat kako penzioner od sabajle i me budi ajde stani 8 saaat e .. WTF ?!?! obleci papuci laden e parketot, pocnuva da me cudi, ne znam sto i e i pocnuva da me vadi od koza, ne spi po bokserici ladno e, obleci pizami//// EJ POLUDEV DOMA! nemozam league of legends na raat da si igram.
Ако неможеш трпи ја таа ако можеш најди си друга некоја што повеќе ќе ти одговара некоја гејмерка.

Kajgana Shop

На врв Bottom