Однос меѓу партнерите во врска

N

Nessa Alcarin

Гостин
Тоа е потребата да се чувствуваш корисна и дека некому му требаш,се би направила за тоа чувство бидејки е проклето добро.
Од друга страна пак ти си зависна од тоа,до таа мера што нај веројатно се однесуваш како наркоман кој постојано се навраќа на некоја лоша дрога оја прави лоши трипови,ама си се навикнала на неа.

Или тебе да те изработи асално,тој од буљање у екран очи ќе му истечат, шетај ти и гола ако сакаш пред него,бутни се и под биро на колена се ти е џабе.
Играта е најбитна 18 часа во денот. Останатите 6 се за спиење и обавување на физиолошки потреби,и некоја партија колку да се задржи статусот во врска.
Ете човек што ме разбира :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Кога игра дота ако сакаш и десет манекенки пикни му во соба поглед не трга. Или она кога испадна фудбал менаџер, боже сачувај.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Кога игра дота ако сакаш и десет манекенки пикни му во соба поглед не трга. Или она кога испадна фудбал менаџер, боже сачувај.
Леа јас да не одам со бившиот твој? :pos: Ај да ги запознаеме, ќе си бидат другарчиња. Ептен ќе се погодат. :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
НЕ ЈА ЧЕПКАЈ ДОТА,тогаш си игра со другарчињата и е ептен кул типот.
Абе маму му ебам никогаш не сум можел да ги разберам, ок и јас сум пукал игрици кол оф дјути,хитмен,солџер оф фортуне, резидент евеил, ама тоа бил пола сат сат, или додека не ми заѕвони телефонот. Слушаш од другата страна - Маче мојте заминаа на гости а сестрами излезе со колешки :vozbud:
Ќе ти ебам и компутер и игри , кој будала седи со маус у десна рука а лева на тастатура кога десна може да биде на цицка а лева на клиторис тоест таму каде што изгрева сонцето:гик: Абе кога ќе ја грабнам ехеееееее ќе си играме цел ден :rolleyes:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Леа јас да не одам со бившиот твој? :pos: Ај да ги запознаеме, ќе си бидат другарчиња. Ептен ќе се погодат. :)
На крај кога плаче и се прашува оти е крај незнаеш дали да плачеш или да се смееш. Буквално машкото прашање, се беше супер и наеднаш после толку години ми раскина, оти?! Е ај оти.
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 13:01 ---
НЕ ЈА ЧЕПКАЈ ДОТА,тогаш си игра со другарчињата и е ептен кул типот.
Абе маму му ебам никогаш не сум можел да ги разберам, ок и јас сум пукал игрици кол оф дјути,хитмен,солџер оф фортуне, резидент евеил, ама тоа бил пола сат сат, или додека не ми заѕвони телефонот. Слушаш од другата страна - Маче мојте заминаа на гости а сестрами излезе со колешки :vozbud:
Ќе ти ебам и компутер и игри , кој будала седи со маус у десна рука а лева на тастатура кога десна може да биде на цицка а лева на клиторис тоест таму каде што изгрева сонцето:гик: Абе кога ќе ја грабнам ехеееееее ќе си играме цел ден :rolleyes:
Ова е првите 3 години, после си врзува во крпче моја е, тука е и се внесува целосно во филмот гејмер.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ilumious
Ова за тебе нешто......:D

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
На крај кога плаче и се прашува оти е крај незнаеш дали да плачеш или да се смееш. Буквално машкото прашање, се беше супер и наеднаш после толку години ми раскина, оти?! Е ај оти.
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 13:01 ---

Ова е првите 3 години, после си врзува во крпче моја е, тука е и се внесува во целосно во филмот гејмер.
Навика,земањето здраво за готово моето си е дојдено, не може без мене, јас сум најбољи, ма од умот ја вадам кога се ебеме ( а не приметува дека не ни свршуваш ) шо го ебам јас сум газда,неможе без мене.
Абе Сељачишта .
Уствари и јас сум ти гејмер ама играчката ми е друга, интересна и за двајцата :sneaky:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Шах играм јас.Без заебанција.:LOL:
Само коњите те е*** цело време пошто незгодно скокаат по цела табла.:oops:
Мене смрт ми се пијунчињата пред кралицата која што цело време го штити кралот, кој не му чуе за ништо, си дреме типот комотно седнат најаден напиен а кралицана цело време се околу него врти, е ама затоа гледам да врзам сицилианска одбрана кај мене и се пуштам на кралицата глеам што побрзо да ја стаам у тесно а после тој волот нека чмае таму у ќоше и нека пробува постојано да извади нова кралица. Глеј го како пати без таа што цело време трчаше нагоре надоле по табла за да го одбрани. Додуша тој не ни знае за друга игра освен да ја манипулира кралицата, и максимално да ја жртвува без да размисли дека без неа не му вредат ни топови.
Пошто не знае да ги игра другите фигури.
Затоа јас коњите прво ги вадам напред, и ја демнам со нив кралицата да нагази на погрешно поле,кад тад нагазува . :sneaky:
:pos:

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
Интересно прашање :) Jас сум гејмер такоџе и тоа уште од '98 и сеуште сум во тек со игрите иако не играм до толку сега заради обврски.Кај мене е обратна ситуација...него му смета. :)
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 11:40 ---

Драга...едноставно е,кажавме и вчера.Одбираш или да бидеш во врска со сите мани и недостатоци (остварување на таканаречената љубов ) или пак да не бидеш во врска водејќи се по сопствените интереси и потреби.Затоа раскинуваш на старт,останувате пријатели,ќе му биде тешко но ќе си најде друга која ќе го сака таков каков што е.Ти си го одбираш дечкото со подобри перформанси,среќна си и со чисти сметки. :)
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 11:49 ---

И повеќе од јасна ми е ситуацијата.За League of legends се гладува и по три дена.Сочуство од мене. :(
Едно питање ..... што играш, ако играш игри Online тука сум xDDDD ? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom