Одбојка

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Да, сигурно ќе бевте, како што Прилеп не победи нас.

Екипата ќе си ја прави селекторот, од лешок не верувам дека ќе има некој друг освен Перица.

cob4e

Volleyball it's my life
Член од
9 јуни 2008
Мислења
38
Поени од реакции
1
dobro be samo prasav ne mora odma da se tepas heheh.se salam nema vrska samo sto od mladinskoto od prolsa godina mi e vo secavanje eden natprevar LIRIJA-VELES 2:1 AMA POBEDA SME OSTVARILE TOGAS-ama toa e sea igram vo lesok sreden bloker

cob4e

Volleyball it's my life
Член од
9 јуни 2008
Мислења
38
Поени од реакции
1
A mladinskoto zavrsi ili uste se igra ????

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
LoL i jas treniram odbojka no povishe sakam fudbal :D:D

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Па јас уште 100 години да играм одбојка, најдобар спорт секогаш би бил фудбалот. Тоа е факт.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Beachvolleyball Ohrid 2008. Поздрав до сите, знам дека на форумов има бојкот и јас сум против секако нарцистичко однесување на сите градови домакини на туристи. Но ве поканувам на турнирот од 17 до 27 Јули на Бафало бич. ИМА ЛЕПОТИЦИИИИИИИИИ:vozbud::vozbud:

А

Ајсшутер

Гостин
Сеа глеав на Еуроспорт Германија - Бразил (женски)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Jas ne sakam mnogu odbojka a treniram odbojka :pos2:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Кој му е дојдено до одбојка, може да пушти вечер 20.30 Еуроспорт Германија-Австрија и утревечер 20.00 Германија-Турција, ЕВРОЛИГА.
Треба да видиме и кога ке се игра Србија-Бразил, последен пати играат оваа генерација на играчи.:tv:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Кадетите се собраа во Скопје
* Клубовите & излегоа во пресрет на Федерацијата и се договорија сами да го плаќаат сместувањето на играчите со цел подготовките да бидат коректно спроведени.
Играчите кои се најдоа на поширокиот список на кадетската машка репрезентација од денеска во Скопје ќе почнат со подготовките за Балканското првенство кое од 26 до 30 јули ќе се одржи во Казанлак, Бугарија. На првиот собир ќе се појават 17 одбојкари од скопските и струмичките екипи, додека играчите од Велес би требало да се приклучат со работа в среда. Подготовките ќе траат десетина дена во салата на о.у. "Блаже Конески" под раководство на селекторот Деан Стојанов.

Иако стартот на подготовките беше ставен на стенд- бај поради барањето на Федерацијата за најекономична стратегија преку која ќе се спроведе темпирањето на формата за Балканијадите, клубовите сами изнајдоа решение и се договорија финансиски да ги покријат трошоците за сместување на кадетите кои се дел на поширокиот список со цел да се олесни и работата на селекторот, но и да се направи една селекција која достојно би н$ претставувала во Бугарија.

"Одбојкарите од скопските клубови почнаа со тренинзи викендов, а денеска ни се приклучуваат и играчите од Струмица со што и официјално ќе стартуваат подготовките на кадетската репрезентација. Поради сите случувања околу финансиите, струмичките екипи се согласија да ги преземат трошоците на нивните играчи и така да & се излезе во пресрет на Федерацијата, а воедно да ми се овозможи во текот на подготовките да ги имам сите репрезентативци кои се најдоа на поширокиот список и да направам една селекција која достојно би н$ претставувала на претстојната Балканијада. Момчињата од велешки Борец в среда ќе ни се приклучат со работа. Имаме период од десетина дена во кој ќе тренираме по двапати на ден во салата на училиштето 'Блаже Конески'", н$ информираше селекторот на машката кадетска репрезентација, Деан Стојанов.

Македонија во разигрувањето по групи се наоѓа во групата "А" заедно со Србија, Црна Гора и Молдавија. За селекторот Стојанов во овој период покрај воигрувањето на екипата приоритет ќе биде и собирање на податоци за противниците со кои се среќаваме на стартот.

В. З.
Хаха, да не живее во иднината овој новинаров? Оти подготовките НЕ се почнати =))

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Списокот за младинската репрезентација..

- Nikolov Risto : Makedonija Xio
- Ri~liev Aleksandar : Makedonija Xio
- Qaftov Aleksandar : Makedonija Xio
- Bogoev Qup~o : Makedonija Xio
- Pe{evski Miki : Makedonija Xio
- Ristomanov Vane : Makedonija Xio
- \or|iev \or|i : Strumica
- Maxirov \or|i : Strumica
- Andonov Ivan : Rabotni~ki Fer{ped
- Bla`ovski Filip : Rabotni~ki Fer{ped
- Joksimovi} Martin : Rabotni~ki Fer{ped
- Krstevski Martin : Rabotni~ki Fer{ped
- Dimkovski Igor : Rabotni~ki Fer{ped
- Galeski Perica : Le{ok

ПС. Ристе, да ги израдувате Маџиро и Ванчо :), оти утре изгледа одам за Скопје, за официјален старт на подготовките па може да не ги видам : )

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Kе бидат израдувани.
Се одложи Албанија, 6 селекци мегу кои и нашата поднесела барање за домакинство.
ПС- Не сум играч на ЏИО.:smir:

Член од
3 август 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Abe mom4e jas ne sum Van4o jas sum Jovan ili VANE:helou:Ne so slusi ti tatko ti ka mi vika...izraduvani sme ama ima uste eden malecok problem da go resame.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Битно е одаме за Анкара а 13. Ке си купеме фармерки на кило:pos2::pos2::pos2:
Групата е иста, со Босна и Србија. Има шанси, само треба да се одиграа:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom