"скопјани", батка извини ама како што знам игра репрезентација на МАКЕДОНИЈА а не некој скопски клуб. Извини ама има и МАКЕДОНЦИ од други градови кои сум сигурен дека го следеле македноскиот репрезантивен тим. Немој вакви лапсуси, ќе помислам дека намерно си рекол!Ајде утре во Кале играме со Босна, почеток во 20:15, ајде скопјани, да ја бодриме нашата репрезентација =))
Мислам оти луѓето кои живеат во Скопје имаат повеќе можности да присуствуваат на натпреварот од некои кои живеат на пример во Крушево. You got my point"скопјани", батка извини ама како што знам игра репрезентација на МАКЕДОНИЈА а не некој скопски клуб. Извини ама има и МАКЕДОНЦИ од други градови кои сум сигурен дека го следеле македноскиот репрезантивен тим. Немој вакви лапсуси, ќе помислам дека намерно си рекол!
ОК е тоа се разбираме ама знаеш некако навредливо е за нас другиве кои не сме од Скопје.Мислам оти луѓето кои живеат во Скопје имаат повеќе можности да присуствуваат на натпреварот од некои кои живеат на пример во Крушево. You got my point
Браво бе момче, ни покажавте кој е најдобар, давам ти рака =))filip3pp напиша:da be bevme posledni oti malce imavme trenirano a sega ce vi kazime