Одбојка

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Па и дома да ги победиме Босна и Белорусија, играме бараж. Јас би ги избрал Црна Гора за баражот.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Црна Гора изгуби од Естонија, тешко да заврши на вторто место.

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0
Sega vo Kavadarci ke se formira zenska ekipa na odbojka na vozrast od 14-16 godini, i ke se natprevaruvaat vo liga, za sponzorstvo ne znam seuste no znam deka ke imaat sigurno.
Dodeka pak za nas (maskite) sponzor nema. :( Ako saka nekoj da bide sponzor bujrum :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ајде утре во Кале играме со Босна, почеток во 20:15, ајде скопјани, да ја бодриме нашата репрезентација =))

Член од
8 февруари 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
tepaame na bosna 3-0
deneska igrame so belorusija vo 8 i 15
ako tepame odame na baraz za evropsko
najverovatno ke igrame so ceska

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Ајде утре во Кале играме со Босна, почеток во 20:15, ајде скопјани, да ја бодриме нашата репрезентација =))
"скопјани", батка извини ама како што знам игра репрезентација на МАКЕДОНИЈА а не некој скопски клуб. Извини ама има и МАКЕДОНЦИ од други градови кои сум сигурен дека го следеле македноскиот репрезантивен тим. Немој вакви лапсуси, ќе помислам дека намерно си рекол!

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
на залост нашите вечерва го испапаааааа од белорсија 3:2 у сетови и утре ќе ни треба сет против т.е днес ќе ни треба сет против франција и што повеќе поени за да идеме на бараж натпреварот

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
"скопјани", батка извини ама како што знам игра репрезентација на МАКЕДОНИЈА а не некој скопски клуб. Извини ама има и МАКЕДОНЦИ од други градови кои сум сигурен дека го следеле македноскиот репрезантивен тим. Немој вакви лапсуси, ќе помислам дека намерно си рекол!
Мислам оти луѓето кои живеат во Скопје имаат повеќе можности да присуствуваат на натпреварот од некои кои живеат на пример во Крушево. You got my point

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Македонија-Франција 3:1
Се пласиравме во бараж,противник ке ни биде Чешка

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Имам греша во предходниот пост
Изгубивме 3:1,но сепак идеме во бараж против Чешка

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Мислам оти луѓето кои живеат во Скопје имаат повеќе можности да присуствуваат на натпреварот од некои кои живеат на пример во Крушево. You got my point
ОК е тоа се разбираме ама знаеш некако навредливо е за нас другиве кои не сме од Скопје.
P.S. Не сакам да се расправаме околу тоа, свати го само како забелешка нареден пат да ги повикаш сите :smir:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Па и јас не сум од Скопје, а не го сфатив навредливо =)), btw, далеку е репрезнтацијата од некој скопски тим, Наковски, Георгиев, Милев, Митев, Јосифов станаа играчи во Струмица, Виктор Зафиров последните 2 сезони настапуваше во Македонија Џио, во Струмица, така да, од првиот состав имаше само еден кој е од " Скопје ", либерото Гинов.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
filip3pp напиша:
da be bevme posledni oti malce imavme trenirano a sega ce vi kazime
Браво бе момче, ни покажавте кој е најдобар, давам ти рака =))

Де потсети ме кој беше резултатот =))

Иначе во петок има младинско турнир во Крушево, во сабота е финалниот турнир во кадетско во Струмица а во недела финален турнир во Скопје, требало да направат понабиен распоред..

cob4e

Volleyball it's my life
Член од
9 јуни 2008
Мислења
38
Поени од реакции
1
da igravme nie od lesok tetovo sigurno ce bevme prvi ama posto ni kazaja eden den pred mladinsloto ne otidovme inaku stvarno ce stignevme ako ne prvi barem vtori sigurno ama toa e . a dali znaete koaj ce se pravi ekipata za mladinsko za reprezentacija ???????????????? pozdrav

Kajgana Shop

На врв Bottom