Огласов уште важи, некој?Барам цимерка за во стан на Ленинова. Станот е прилично голем и добро уреден,има две спални, дневна, кујна, балкон голем и веце нормално . Моментално сме три девојчоња па ни фали уште една (која ќе биде со мене во соба) . Киријата е 250 евра, па по човек би дошло 63 евра на месец, што за тој стан на таа локација е прилично добра цена.
ako mozis javi se na 070395432 pisam od mobilen pa ne mozam dobro da komuniciram preku internetБарам цимери за во стан во Центар ..станот е за 4рица , вкупно е 280евра ..
Дај прати линк од групата ако може.Дечки на фејсбук има една група за цимери и цимерки денес отворена, не сакам овде да спамирам, може и таму да пробате, пишете ми порака да ви ја пратам, има деца што бараат цимери и цимерки.
i mene mi treba grupata.Дечки на фејсбук има една група за цимери и цимерки денес отворена, не сакам овде да спамирам, може и таму да пробате, пишете ми порака да ви ја пратам, има деца што бараат цимери и цимерки.
ти пишав и пп ама незнам дали ти има стасано јас сум за интересирана за огласот јас сум на економски ми одговаа местото па ако ако е уште слободно местото пиши ми број за контактОгласов уште важи, некој?