Огласи за цимер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
Барам цимерка за во Љубљана за следната година. Ако некој планира да се запишува сега за 2017/2018 нека ми пише!!

Барам цимерки или цимерка за во Скопје

Барам цимерка за од септември во скопје, или ако на некоја и треба нека ми пише!!!

Барам цимер/цимерка (исто ми е) за у Штип по можност блиско до Кампус 2 (по можност),планирам информатика.

Дечки некој да не издава соба/гарсоњера или стан со една спална до кај 150 евра во Кисела Вода или пак Центар или Капиштец во близина на Државна? Добредојдени се понуди и од др општини, но предност им давам на овие за да ми биде близу медицински.

Здраво. Дали некој во Скопје бара цимер или издава соба од стан ? Имам другар кој најде работа во Скопје, па бара сместување - соба е доволно . Ако може да биде близу Рамстор

Барам цимерка за двособен нов стан целосно опремен кај Веро Џамбо во Скопје, на трети спрат со лифт и сопствено парно. Контакт: 072 225 203

Барам цимер/цимерка да најдеме заедно стан, од 1 Јули. У инбокс ако сте заинтересирани.

Ние сме две и бараме трета цимерка за во двокреветна соба, во стан карши хотел Карпош за од август или од септември. Заинтересираните, доколку ги има, може да ми пишат во инбокс

Ние сме две и бараме трета цимерка за во двокреветна соба, во стан карши хотел Карпош за од август или од септември. Заинтересираните, доколку ги има, може да ми пишат во инбокс
Wait wait wait.... Каде ќе спие третата цимерка во двокреветна соба? :)

Здраво.Барам цимерка по можност вработена,а можи и студентка од 1ви јуни.Станот е кај веро Џамбо на трети кат со лифт,во нова зграда комплетно наместен со индивидуално парно на струја.Цена 90 евра + сметки.Контакт 076/679-969.

Барам цимерки за во Битола од октомври
Автоматски споено мислење:

Baram cimerki za vo Bitola

Последно уредено:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom