Обложување на нет

Член од
19 март 2013
Мислења
3.003
Поени од реакции
4.491
Ново е на Бет365 да се ставаат податоци од банка за да се извадат пари? Не може да се префрлат на друга платформа?

Член од
29 јануари 2022
Мислења
12
Поени од реакции
2
Читав претходни искуства со исплата на бет365, еве и јас имам проблем.Уплата ми беше преку Мастер и знам дека може да се повлечат пари само преку виза.Извадив Виза од НлБ направив депозит со неа на бет365 и ми понуди исплата.Ми пратија емаил дека не може исплата на картица,може само преку банка.Еве три дена како комуницирам со нив но се исто ,ме вртат во круг.Им побарав да ми ги вратат резервираните пари на мојот бет акаунт,но сега ми Велат дека не може ни тоа ,се мора да оди преку банка.Дали има некој слично искуство?

Член од
10 април 2023
Мислења
2
Поени од реакции
1
Krkic1 jas imav ist problem so mastercard,mi izgorea okolu 100evra,no koga smeniv na viza parite na kartica leguvaat za 3 4 saati
Читав претходни искуства со исплата на бет365, еве и јас имам проблем.Уплата ми беше преку Мастер и знам дека може да се повлечат пари само преку виза.Извадив Виза од НлБ направив депозит со неа на бет365 и ми понуди исплата.Ми пратија емаил дека не може исплата на картица,може само преку банка.Еве три дена како комуницирам со нив но се исто ,ме вртат во круг.Им побарав да ми ги вратат резервираните пари на мојот бет акаунт,но сега ми Велат дека не може ни тоа ,се мора да оди преку банка.Дали има некој слично искуство?

Член од
29 јануари 2022
Мислења
12
Поени од реакции
2
Krkic1 jas imav ist problem so mastercard,mi izgorea okolu 100evra,no koga smeniv na viza parite na kartica leguvaat za 3 4 saati
И на тебе ли не ти даваа да ги повлечеш кога стави Виза на акаунт?Мене ме чудат што ми понуди исплата на Виза ,веднаш кога ја внесов Виза на Бет акунт,и јас побарав исплата од 200 евра на Виза.Другиот ден ми стига емаил дека мора преку банкаДенеска им пратив детали за во банка но знам дека нема да помине трансакцијата

Член од
22 септември 2019
Мислења
1
Поени од реакции
0
Другари здраво, едно прашање дали доколку повлечете пари од бет365 пример околу 500еур треба да се пријави данок?

Kajgana Shop

На врв Bottom