- Член од
- 21 јануари 2019
- Мислења
- 174
- Поени од реакции
- 136
Ima li nekoja najava za vrakanje na online vo makedonija 2win, sportlife, mozzart ili ke ostane samo mega win sega za sega?
„автентично толкување“ хахахахаIma li nekoja najava za vrakanje na online vo makedonija 2win, sportlife, mozzart ili ke ostane samo mega win sega za sega?
Нема друже им ја удрија секирата на врат. Само мегавин е легитимен собирач на твоите пари.Ima li nekoja najava za vrakanje na online vo makedonija 2win, sportlife, mozzart ili ke ostane samo mega win sega za sega?
Читав претходни искуства со исплата на бет365, еве и јас имам проблем.Уплата ми беше преку Мастер и знам дека може да се повлечат пари само преку виза.Извадив Виза од НлБ направив депозит со неа на бет365 и ми понуди исплата.Ми пратија емаил дека не може исплата на картица,може само преку банка.Еве три дена како комуницирам со нив но се исто ,ме вртат во круг.Им побарав да ми ги вратат резервираните пари на мојот бет акаунт,но сега ми Велат дека не може ни тоа ,се мора да оди преку банка.Дали има некој слично искуство?
И на тебе ли не ти даваа да ги повлечеш кога стави Виза на акаунт?Мене ме чудат што ми понуди исплата на Виза ,веднаш кога ја внесов Виза на Бет акунт,и јас побарав исплата од 200 евра на Виза.Другиот ден ми стига емаил дека мора преку банкаДенеска им пратив детали за во банка но знам дека нема да помине трансакцијатаKrkic1 jas imav ist problem so mastercard,mi izgorea okolu 100evra,no koga smeniv na viza parite na kartica leguvaat za 3 4 saati