- Член од
- 23 август 2020
- Мислења
- 265
- Поени од реакции
- 443
Bezbedno e, ti zimat danok 15% za eden den parite na smetka i to e to.Имам прашање , како е 2Win моментално , планирам да депозитам , искуства со исплати ?
Дали е безбедно за играње ??
Bezbedno e, ti zimat danok 15% za eden den parite na smetka i to e to.Имам прашање , како е 2Win моментално , планирам да депозитам , искуства со исплати ?
Дали е безбедно за играње ??
Ima zakonski regulativi, sve e sredeno, samo treba da pominat na glasanje. E sega sto na nekoj toa ne mu odgovara, go odolgovlekuva procesot.. monopol si tera..Редно време е се да иде онлине и СпортЛ , Копачка, МахБет, Моцарт,ЕвроТип како што дадоа за време на кораната 3,4 месеци.
Легална е оваа е Моцарт регистрирана во Малта и можеш да играш со VISA ама лимитите не се баш сјајниMozzart Home
Sportska kladionica Mozzart. Najveća ponuda igara i kvota. Online klađenje osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljenowww.mozzart.com
Дали знае некој дали е легална оваа кладилница за играње online гледам се игра во евра а ја рекламираат и на некој наши спортски страници
Моцарт се овие, легит се. Глобален им е вебот а го раководат од Србија. Порано беше доста едноставен за играње, сеа глеам на пријател за верификација побарале доказ за вработување и плата од последни 3 месеци.Mozzart Home
Sportska kladionica Mozzart. Najveća ponuda igara i kvota. Online klađenje osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljenowww.mozzart.com
Дали знае некој дали е легална оваа кладилница за играње online гледам се игра во евра а ја рекламираат и на некој наши спортски страници
A брис од нос и колоноскопија?Моцарт се овие, легит се. Глобален им е вебот а го раководат од Србија. Порано беше доста едноставен за играње, сеа глеам на пријател за верификација побарале доказ за вработување и плата од последни 3 месеци.
A bez problemi stigaat pari na smetka?Легална е оваа е Моцарт регистрирана во Малта и можеш да играш со VISA ама лимитите не се баш сјајни
На картичка ти стигаат.A bez problemi stigaat pari na smetka?
Па они не го пријавуваат сами? зашто одбиваат 15% и земаат лични податоци во тој случај?Ми стигна маил од 2win , како сте оствариле добивка и данокот мора да се пријави во ујп .
До сега не сум се регистрирал на ујп , студент сум . Не сум запознаен нешто превише како функционира со данокот на добивки кога остварувам .
Некоја помош ?
Не знам што прават , ама знам дека ми стигна прееска маил , пишува не сте регистрирани во ујп , да си средам , ваљда да можат да исвршат уплата .Па они не го пријавуваат сами? зашто одбиваат 15% и земаат лични податоци во тој случај?
Автоматски споено мислење:
6.2 Приредувачот има обврска во име и за сметка на учесникот кој остварил добивка во поединечна игра на среќа, која според законската регулатива подлежи на оданочување, да изготви пресметка и изврши уплата на персоналниот данок на доход во законски предвидените рокови и начин.
аха, епа ти треба само да се регистрираш во ујп, јас немам добиено вакво нешто иако играм со години веројатно затоа што имам акаунт во ујпНе знам што прават , ама знам дека ми стигна прееска маил , пишува не сте регистрирани во ујп , да си средам , ваљда да можат да исвршат уплата .
Исто ми пишува акаунтот ќе ви биде суспрендиран се додека не си средите ујп .
Па затоа и пишав,прашав пошто не сум нигде пријавен , не работам , на факултет сум .