Облека за Матура [за момци]

Член од
4 март 2011
Мислења
708
Поени од реакции
727
190cm сo 80кг и јас сум матурант оваа година. Би сакал предлог од некоја од форумџиките у стил „ Ќе го еб*м ако го облече ова“. Фала
Шо и да облечиш, ништо нема да направиш ако не си го смениш однесувањето. Нема полошо од простак во одело!

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Се согласувам со ова.
Со влагање во полнолетство се преминува од фаза МОМЧЕ, во фаза МАЖ така да и мој совет е дечкото да си купи сако па макар и само еднаш да го облече.
За фармерки и кежуал облека има 360 дена во годината, а матурата не е тој ден.

П.С До дечкото кој ја отвори темата стилот и вкусот си се твоја работа, но гледај облеката да биде свечена како што е и пригодата, а фармерки и маица не се парче облека кои обележуваат посебни пригоди за нив ги имаш другите 360 дена да се мислиш.
Да да,никако фармерки ниту имам на план.Нешто што е fashion сеа,ама не ептен класично ко тие на турските серии или бизнисмен

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Па сега се на мода нешто како панталони. Не оние класични панталони за костум, тукy така малку по спортски.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.744
Поени од реакции
4.507
Да да,никако фармерки ниту имам на план.Нешто што е fashion сеа,ама не ептен класично ко тие на турските серии или бизнисмен
Имаш убави сакоа за 300 евра да купиш.
Ако сакаш примери искористи го Гугл.Барни Стинсон носи кул одела :D

П.С Совет друг што можам да ти го дадам гледај да купиш слим-фит ако си послаб и обавезно купи си тенка кравата (ако носиш кравата)многу добро изгледа на млади луѓе, широките кравати се за сениори :pos:

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Кошула, фармерка, адидас патика, спортско јакниче и тоа. Од ова поубаво здравје, сеа знам дека сакаш да изгледаш супер како и сите и ќе посакаш костим, сако или слично, ама шо знам, ја се заебав шо земав, може ти нема да се зезнеш ама твое е. Сега да се вратам би го избрал стилот што ти го пишав.
Искрено ова највеќе ми се свиѓа. Не сакам одела да носам и такви срања.
Едно кошулче, НАЈК патиче (фан сум на најк шо да праам :D ), фармерки и пичиш...Најбоље е, минимално е и немора да се замараш многу-многу какво да изгледа, дали ти штрчи од страна или не..Пошо и онака ние за една вечер планираме цимент да се напраиме, бедно ми е по кошули и сакоа да се вртам по подот.

Член од
1 октомври 2012
Мислења
401
Поени од реакции
307
И ја сум оваа година, сиво или тегет одело. Тоа спортските, заеби, а секако, и натаму ќе го носам некогаш, само можеби кравата нема да ставам тогаш...

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Искрено ова највеќе ми се свиѓа. Не сакам одела да носам и такви срања.
Едно кошулче, НАЈК патиче (фан сум на најк шо да праам :D ), фармерки и пичиш...Најбоље е, минимално е и немора да се замараш многу-многу какво да изгледа, дали ти штрчи од страна или не..Пошо и онака ние за една вечер планираме цимент да се напраиме, бедно ми е по кошули и сакоа да се вртам по подот.
Се согласувам, никаква посебна пригода не е ова, ништо не си напраил ако си завршил средно, и ти самиот знаеш, суштината на вечерта е да се изжуркаш до бескрај ..така да ич да не му се секираш што ке носиш, важно е добро да си поминеш :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Инаку и јас планирам ако не барем само нагоре сако - тегет. А за надолу, фармерки и несакам баш зошто се многу секојдневни, а и не сум баш за класичните костум панталони. Ќе гледам нешто измеѓу :D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Во Берово славам Матура првин.После,тука Скопје :)
А во Берово ќе одите така на неколку вечери сите заедно?
Ние разгледуваме понуди од агенции, за во Бугарија да одиме, на златните песоци.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
А во Берово ќе одите така на неколку вечери сите заедно?
Ние разгледуваме понуди од агенции, за во Бугарија да одиме, на златните песоци.
Ооо супер.Да,така некако.Инаку,тука во Скопје.Јас бев за ескурзија во Турција ама не бидна ништо.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom