- Член од
- 1 октомври 2011
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 785
Аууу добар.Неколку месеци ми стоеше на cover

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аууу добар.Неколку месеци ми стоеше на cover

За така посвечено ама спортско воа би ти бил најдобар избор.

Или овака нешто.

Значи ако сакаш да изглеш така по спортски,а и класично немој да земаш црно сако,некоја тегет боја би била супер,а ако сакаш можеш да земеш тегет и на лактите да има зашиено онакви елипсоидни/круглести форми во кафена боја...
Кошула бела,твое е дали сакаш да ставиш вратоврска или машна и глеај слим-фит кошула барај...
Фармерки некоја по темна боја...

Патиките според мене да бидат вакви(во изглед) би било најдобро,а боја на патиките можеш да ја комбинираш и со ременот на пример темно кафеав ремен и темно кафеави патики или пак тегет/црн ремен со тегет/црни патики

Сељачко,сељачко,сепак другар не би ти препорачалда одиш на матурска спорсски,сепак тоа не е секој обичен ден и обично излегување,мозес несто полу=спортски полу класично,на пример јас бев на мојата во едноставна плава фармерка,тегет сако,обична бела кошула и ниски платнени зара патики,Сељачко викаш? Дечково го праќаме на матурска а не на свадба...Секој си има стил а он побара спортско, ти тоа што го нудиш е далеку од спортско...

Немој другар вакво нешто,послушај ги советите на Above.The.RimСупер предлози.Баш такви и барав.Оваа http://designnara.godohosting.com/buzirune/djk10-black-700-2.jpg комбинација највече ми се допадна,само што надолу фармерки нема да се туку црни панталони.Само уште да најдам негде таков стил

Друже па ова твојава комбинација е баш спортска, ти што мислеше, за тренерки ли му зборевме да облече кога рековме спортскоСељачко,сељачко,сепак другар не би ти препорачалда одиш на матурска спорсски,сепак тоа не е секој обичен ден и обично излегување,мозес несто полу=спортски полу класично,на пример јас бев на мојата во едноставна плава фармерка,тегет сако,обична бела кошула и ниски платнени зара патики,

Се согласувам со ова.Облечете одела ,не сте веке деца па цел живот во фармерки да бидете .За 300 евра има добро да се облече и да биде меѓу забележаните .