- Член од
- 15 август 2009
- Мислења
- 2.023
- Поени од реакции
- 4.874
Oh the irony. Иначе знам што кур бара таму, не знам што кур ќе се враќа. И онака за кур не го бива.Отиден е на прослава по повод победувањето над нацизмот од пред некој ден.
Oh the irony. Иначе знам што кур бара таму, не знам што кур ќе се враќа. И онака за кур не го бива.Отиден е на прослава по повод победувањето над нацизмот од пред некој ден.
армијата НЕ СМЕЕ да се употреби ако нема воена состојба.Не е за смеење работава, ама, ние имаме армија?
Од уста не ги извадија ЕБР и ЕСЗ (исто и за Гошинце) а никаде да ја спомнат армијата медиумиве...
Ужас ужас...http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/spremni-za-pokret-srpski-cetnici-krecu-na-kumanovo-clanak-1775727
Ајдеееее и овие влегоа у филм.
Постирав пред малку, зет ми го собрале. Арм е во состојба на приправност во Кумановската касарна.Не е за смеење работава, ама, ние имаме армија?
Од уста не ги извадија ЕБР и ЕСЗ (исто и за Гошинце) а никаде да ја спомнат армијата медиумиве...
Ова е далеку од сценирано...те поканувам кај мене во Куманово да видиш сам у живо.Кој и да е незнае да исценира ништо ,ја баш мислев ќе не номинираат за некој оскар .
И како се криви тие што протестираа против полициската бруталност за смртта на полицајците денеска ? Ако некој е крив тоа е МВР што дозволила вакво дувло да се направи сред голем град како Куманово, да не напоменуваме дека голема е шансата да се дојдени од страна нелегално преку граница - Косово.кај е сега агда да се фали дека полицијата не треба да иде на работно место зашто така иделе против народот, и дека фрлање бекатон е оправдано. тие исти луѓе отидоа денес да се пресметуваат со албански терористи, а некои од ниво очигледно нема повеќе да се вратат.
влегле невооружени,оружјето им било закопано внатре...и прашај кумановци ќе ти кажат дека пподолго време има огромно полициско присуство во куманово и околните села.Да речеме и да не е смислено сценари што никој не можи да ме убеди... ама во рок од 10тина дена да ти слезат на два пати вооружени групи со стотици лица преку граница да си влезат во град не оставка треба харикири да си извршат надлежните... Па имаме бе ние гранична контрола, тајни служби нешто????
Јасно е дека се платеници. Ама кој ги платил?Ова е далеку од сценирано...те поканувам кај мене во Куманово да видиш сам у живо.
Нено, така ме информираше член на форумов од Гостивар, дека официјално едниот загинат е од Гостивар, а се шпекулира дека и уште еден од загинатите е од Гостивар.Загинало некое младо дете од Гостиварско, член на тигрите. Почивај во мир!
И во 2001-ва беа игнорирани таквите извештаи.Да речеме и да не е смислено сценари што никој не можи да ме убеди... ама во рок од 10тина дена да ти слезат на два пати вооружени групи со стотици лица преку граница да си влезат во град не оставка треба харикири да си извршат надлежните... Па имаме бе ние гранична контрола, тајни служби нешто????