D
Deleted member 53418
Гостин
Друже ваљда не е тоа у селото одма горе у планина ако е тие ваљда не нападнале со музикаЧим луѓето во близина не слушнале јасно е дека сево ова оди само преку медиумите и интернетот.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Друже ваљда не е тоа у селото одма горе у планина ако е тие ваљда не нападнале со музикаЧим луѓето во близина не слушнале јасно е дека сево ова оди само преку медиумите и интернетот.
Па тоа ми е муабетот.Друже ваљда не е тоа у селото одма горе у планина ако е тие ваљда не нападнале со музикапа селаниве у 2-30 да пратат све тоа гарант некоа вукојебина е планини околу
Реално е за спин праено но што ако е вистина е и нападнале граница да се десеше ова во друга држава ке има ратно стањеПа тоа ми е муабетот.
Ако имало нешто сериозно сигурно дека ќе имало зголемена активност на полиција/војска во тој предел.
А вака тие луѓето таму појма немаат дека нешто се десило.
Па од тоа ми е страв.Реално е за спин праено но што ако е вистина е и нападнале граница да се десеше ова во друга држава ке има ратно стање
Па како ќе има кога 90% се по Авганистан, Ирак и шо ти знам кадеПа од тоа ми е страв.
Да претпоставиме дека навистина имало напад.
3. Нема никаква акција од страна на војската.
Кај и да е владините медиуми ќе пишaт: СДСМ со исти методи како и во 2001-ва: Се остваруваат прогнозите дека Заев сака дестабилизација на Македонија.![]()
Класика...Не знам шо се зборело у темава, ама кога го прочитав насловот на курир „сдсм и сорос со исто сценарио како во 2001“ ми се слоши...
Добро бе мајку му, сдсм и сорос се толку моќни што и после 9 години во опозиција се уште се финансиски и воено помоќни од државата ?!
Државата со буџет од 2 милијарди, војска, полиција и агенција за контра-разознавање е толку ранлива што може група бараби со 30-50-100 милиони да прават што сакаат ?
Не ме јеби...
Со патчињата мислев на тоа да ги видат како во секоја нормална држава пред да поминат нит 10 метри на македонска територија. Сигурно нема да си ја стават главата во торба и пукаат ако гледаат дека има како што викаат 40+ пред нив. Не знам за тебе ама ако државата мене ме остави со уште тројца на богу и за леѓа место и ми дојдат 40+ со оружје јас не би пукал.моментот не е поминување по патчиња туку упад во караула
а за тоа дека 4 луѓе горе е смешна работа потполно си во право
нигде не спомнав дека се криви тие 4 души туку дека во нормална држава неможе некој од туѓа територија да упадне во караула без жртви