Носталгија за играта...

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Мене ми фали Crock, Rage of Mages, Dine 2000, Enclave, Blade of Darkness, Indiana Jones and the Infernal Machine, Army Men, Silver.....

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
E ova beshe kvaliteten RTS, ionaka u posledno vreme ne pravat RTS mnogu mnogu...
Беше, али кецот беше невидена класика. Се убивавме од играње, и турнирчиња се организираа по играчници. Кецот според мене ftw!

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
Замисли, и до ден денес го памтам Зудокорн, тој типацот што те водеше на почеток, и памтам дека од тимовите стално ги бирав Gold Hawks, другите два не памтам како се викаа али памтам дека Патамон беше најслаб хахах :ROFLMAO:

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Замисли, и до ден денес го памтам Зудокорн, тој типацот што те водеше на почеток, и памтам дека од тимовите стално ги бирав Gold Hawks, другите два не памтам како се викаа али памтам дека Патамон беше најслаб хахах :ROFLMAO:
Gold Hawks, Blue Falcons и Black Swords. :D Ама не се сеќавам кој тим кој дигимон ти го даваше како почетен, мислам дека Demidevimon беше на Black Swords.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
Gold Hawks, Blue Falcons и Black Swords. :D Ама не се сеќавам кој тим кој дигимон ти го даваше како почетен, мислам дека Demidevimon беше на Black Swords.
Иииии да бе, Blue Falcons и Black Swords, a дигимоните беа Demidevimon за Black Swords (Virus), Patamon за Blue Falcons (Data) и Agumon за Gold Haws (Vaccine).

Kajgana Shop

На врв Bottom