- Член од
- 10 мај 2020
- Мислења
- 56
- Поени од реакции
- 69
Фала ти!Хубо маркет, малку е скап ама...
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Фала ти!Хубо маркет, малку е скап ама...
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Одлични, и ножот и жиготovaj e licno za mene ako ne mi go ukrade sin mi
5mm M2 celik , hollow secilo , carbon racka so insert od rog .Mozebi povejce od 50 saati rabota vlozeno , najgolem del vo rackata !
Konecno imam zig za nozevite , sto mislite ?
proba kako ce izgleda
na noz .............
Одлична е доколку ти го имаш направено и жигот со моторот. 90% од рачно изработените футролите се само обична превртена кожа без никаков жиг или зашиено лого.Mu napraviv i futrola ....................kakva takva
Zigot so motorot e kupen ,ama dobro sto me podseti .Imam pocnato da pravam nekoi zigovi za koza , vreme e da gi zavrsam .Mi dade odlicna ideja , mislam deka nema da bide mnogu komplicirano da napravam malku pogolem zig so naseto sesnaesetkrako sonceОдлична е доколку ти го имаш направено и жигот со моторот. 90% од рачно изработените футролите се само обична превртена кожа без никаков жиг или зашиено лого.
Набави барем Мора, опинел или Викторинокс.Pogolem del nozevite tuka se dzverski.
Nekogas moze nekoj takov za se ke zemam ali do togas
Ovie moite se 0. Ali vrsat rabota za toa sto se nameneti. Sitnici okolu kampuvanje, drvca cepenje... na planinarenje sekogas stoi zakacen na ranec... samo toj "damascus" ne go koristam, ne drzi mnogu seciloto