Новото оружје на ДПМНЕ - Радмила Шеќеринска против Радмила Шеќеровска

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Да ја видевте Илинка Митрева во Битола на Бајро, која простачка... 6 души околу неа, а таа прави движења и гестови ко за 100.000.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Добро бе,ова е политика.
Во политиката се игра валкано.
Дури и да е ова дело на ВМРО,јеби га,тоа е - треба да сфатите дека основната цел на политичарите е да ја освојат власта.
Поголемиот дел од нив не бираат начини.
А каде е тука моралот што ДПМНЕ го продава, каде е тука потценувањето на интелектот на македонскиот гласач? После ова бедотија, се прашувам што е следното што би го направиле ?

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.811
Abe ovoa e od samite SDSM znaat deka gubaat pa pred vreme si pravat trikovi demek posle porazot ke im bide od ovoj trik i kao ako ne bilo ovoa sto posto ke tepale YEAAAHHH!!!!

da_be_man

Entropy
Член од
17 октомври 2005
Мислења
628
Поени од реакции
126
abe nekoj seir si pravi so dibecite od SDSM

ama Јанис Макрис najjako e..

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
па до толку се тапа, остана само сеир да им се мава.
и по некоја чврга од време на време.

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
во политиката се е дозволено оти не за џабе се вели дека политиката е к----.за мене не е некој грев тоа што се случува со тие идентични имиња.па избори се и секој во трката за гласови се снаоѓа како знае и умее.кој и е крив на рада шо не и текнуваат вакви трикчина.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
во политиката се е дозволено оти не за џабе се вели дека политиката е к----.за мене не е некој грев тоа што се случува со тие идентични имиња.па избори се и секој во трката за гласови се снаоѓа како знае и умее.кој и е крив на рада шо не и текнуваат вакви трикчина.
Мислиш дека не и текнува , а кампањава со сонцето .

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Kaко и да е, на кого и да му текнало, кој и да стои зад ова - мора да се признае дека е јака фора и добар заеб :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ова беше и на минатите парламентари избори, Илинка Митрева беше едно 18 годишно девојче од Кочани.
Не им треба на ВМРО-ДПМНЕ вакви далавери веќе, верувајте тие навиваат за Шеќеринска да остане на чело на СДСМ затоа што власта им е загарантирана.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А каде е тука моралот што ДПМНЕ го продава, каде е тука потценувањето на интелектот на македонскиот гласач? После ова бедотија, се прашувам што е следното што би го направиле ?
Дечко бе,во политика моралот е тргнат на страна,а највеќе за време на избори.
Не бидете толку наивни,аман!

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Дечко бе,во политика моралот е тргнат на страна,а највеќе за време на избори.
Не бидете толку наивни,аман!
Абе добро, не те косам, како ќе кажеш. Една модераторка ми се скара, сеа и со тебе ли да се карам. Не сум Јас таков.:tv:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45

Јас пак си мислев дека во предизборната трка се нуди платформа, програма или така нешто, ама очигледно не сум одел во исто училиште со тебе...:toe: Сепак добро е...во недостаток на аргументи...:kesa:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Јас пак си мислев дека во предизборната трка се нуди платформа, програма или така нешто, ама очигледно не сум одел во исто училиште со тебе...:toe: Сепак добро е...во недостаток на аргументи...:kesa:
И јас истото чувство го имам кога ќе ги погледнам СДСМ, ниту платформа,ниту програма..или така нешто.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
И јас истото чувство го имам кога ќе ги погледнам СДСМ, ниту платформа,ниту програма..или така нешто.
...Но партија која е убедена во водството 5:1 ( според анкетите )...Зошто би се служела со вакви сплетки и интриги ?????
Да ме убиеш не ми текнува ...:pos2:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
...Но партија која е убедена во водството 5:1 ( според анкетите )...Зошто би се служела со вакви сплетки и интриги ?????
Да ме убиеш не ми текнува ...:pos2:
Поучена од минатото јбг.. Бранко иако поразен пак им ја земаше власта во неколку наврати :helou:

Иако не е потврдено чиво масло е ова, малку претерано изгледа да биде на ДПМНЕ. Не верувам дека се толкави мајстори.

Kajgana Shop

На врв Bottom