А каде е тука моралот што ДПМНЕ го продава, каде е тука потценувањето на интелектот на македонскиот гласач? После ова бедотија, се прашувам што е следното што би го направиле ?Добро бе,ова е политика.
Во политиката се игра валкано.
Дури и да е ова дело на ВМРО,јеби га,тоа е - треба да сфатите дека основната цел на политичарите е да ја освојат власта.
Поголемиот дел од нив не бираат начини.
Мислиш дека не и текнува , а кампањава со сонцето .во политиката се е дозволено оти не за џабе се вели дека политиката е к----.за мене не е некој грев тоа што се случува со тие идентични имиња.па избори се и секој во трката за гласови се снаоѓа како знае и умее.кој и е крив на рада шо не и текнуваат вакви трикчина.
Дечко бе,во политика моралот е тргнат на страна,а највеќе за време на избори.А каде е тука моралот што ДПМНЕ го продава, каде е тука потценувањето на интелектот на македонскиот гласач? После ова бедотија, се прашувам што е следното што би го направиле ?
Абе добро, не те косам, како ќе кажеш. Една модераторка ми се скара, сеа и со тебе ли да се карам. Не сум Јас таков.:tv:Дечко бе,во политика моралот е тргнат на страна,а највеќе за време на избори.
Не бидете толку наивни,аман!
во политиката се е дозволено оти не за џабе се вели дека политиката е к----.за мене не е некој грев тоа што се случува со тие идентични имиња.па избори се и секој во трката за гласови се снаоѓа како знае и умее.кој и е крив на рада шо не и текнуваат вакви трикчина.
И јас истото чувство го имам кога ќе ги погледнам СДСМ, ниту платформа,ниту програма..или така нешто.Јас пак си мислев дека во предизборната трка се нуди платформа, програма или така нешто, ама очигледно не сум одел во исто училиште со тебе... Сепак добро е...во недостаток на аргументи...:kesa:
...Но партија која е убедена во водството 5:1 ( според анкетите )...Зошто би се служела со вакви сплетки и интриги ?????И јас истото чувство го имам кога ќе ги погледнам СДСМ, ниту платформа,ниту програма..или така нешто.
Поучена од минатото јбг.. Бранко иако поразен пак им ја земаше власта во неколку наврати :helou:...Но партија која е убедена во водството 5:1 ( според анкетите )...Зошто би се служела со вакви сплетки и интриги ?????
Да ме убиеш не ми текнува ...:pos2: