- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.510
- Поени од реакции
- 18.771
Кај ти стигна, во Македонија?Од официјалнот сајт на Торино, ама платив царина колку што платив за блузата.Прегледај го приврзокот 436514
Кај ти стигна, во Македонија?Од официјалнот сајт на Торино, ама платив царина колку што платив за блузата.Прегледај го приврзокот 436514
Да, да. Штом до Македонија стигна, сигурно можеш и од Шпанија за Германија да нарачаш.Кај ти стигна, во Македонија?
Не прават достава до Македонија, за Германија ме интересираше дали ќе треба царина да платамДа, да. Штом до Македонија стигна, сигурно можеш и од Шпанија за Германија да нарачаш.
Само достава се плаќа. Зборам за од Италија до Германија.Не прават достава до Македонија, за Германија ме интересираше дали ќе треба царина да платам
Да, да. Тоа викам, сигурно можеш за Германија да нарачаш и не плаќаш царина.Не прават достава до Македонија, за Германија ме интересираше дали ќе треба царина да платам
Би требало и од Шпанија да е исто.Само достава се плаќа. Зборам за од Италија до Германија.
Не, немаш царина помеѓу Шпанија и Германија.Не прават достава до Македонија, за Германија ме интересираше дали ќе треба царина да платам