- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.097
- Поени од реакции
- 19.493
Кај ти стигна, во Македонија?Од официјалнот сајт на Торино, ама платив царина колку што платив за блузата.Прегледај го приврзокот 436514
Кај ти стигна, во Македонија?Од официјалнот сајт на Торино, ама платив царина колку што платив за блузата.Прегледај го приврзокот 436514
Да, да. Штом до Македонија стигна, сигурно можеш и од Шпанија за Германија да нарачаш.Кај ти стигна, во Македонија?
Не прават достава до Македонија, за Германија ме интересираше дали ќе треба царина да платамДа, да. Штом до Македонија стигна, сигурно можеш и од Шпанија за Германија да нарачаш.
Само достава се плаќа. Зборам за од Италија до Германија.Не прават достава до Македонија, за Германија ме интересираше дали ќе треба царина да платам
Да, да. Тоа викам, сигурно можеш за Германија да нарачаш и не плаќаш царина.Не прават достава до Македонија, за Германија ме интересираше дали ќе треба царина да платам
Би требало и од Шпанија да е исто.Само достава се плаќа. Зборам за од Италија до Германија.
Не, немаш царина помеѓу Шпанија и Германија.Не прават достава до Македонија, за Германија ме интересираше дали ќе треба царина да платам
Боље парите да ти ги врателеМи стигна конечно дресот.
Ова го пишам за ако некој некогаш порача дрес нека внимава со која пошта соработуваат.
На магаре да го носеа од Шпанија побрзо ќе стигнеше, хаварија ми се исподеси.
Од сега кога ќе порачам нешто онлајн претходно ќе проверам преку која пошта се врши доставата, ДПД ужасни во Германија.
Од Атлетико го испратија преку СЕУР и после ДПД превзема Германија, две недели врват абер нема од дрес, следам преку линкот гледам дека пратката е вратена во центарот за пакети со образложение дека адресата која ја наведив е грешна, што беше апсолутно неточно
Ниту ме информираа преку меил ниту ништо.
Не можиш ни да ги најдеш за да комуницираш, на меил ми пишат дека треба испраќачот да ги исконтактира а од Атлетико ми викаат дека само јас лично можам да ја сменам испораката, оди разбери се
На крај ми го вратија назад дресот
Шпанија и од клубот сакаат да ми ги вратат парите на што реагирав дека си го сакам дресот оти на него имам и додатен ваучер и попуст за Блек фрајдеј плус дресот персонализиран е со име мое.
Правилно треба да го испратат пак ама да си ги сносиш ти трошоците за поштарина, на крај откако му се побунив оти не е моја вина се нафатија да направат исклучок и на нивни трошок пак да ги пратат.
После тоа пак ми стигна меил дека не можеле да најдат никој на адреса и пак дресот залутал во центар за испораки.
Др ден орли нокти кладов најдов и број се јавив Германија одвај се разбравме и го оставија дресот во продавница за подигнување.
Ете така, дресот мој се изнашета Шпанија- Германија и обратно
Прегледај го приврзокот 441979
Прејак е дресот немој да си лошБоље парите да ти ги врателе
Ова е дресот во кој ке се сликаш во еротска поза после загубата на кладбата или?Прејак е дресот немој да си лош
Иако Најк се срање години наназад гостинскиов на Атлетико е топ, башка и имаме најјак скор со него
Му се радвам како на мало дете
Не важи кладбата, никој не ми се нафати, се испрдлајвте ситеОва е дресот во кој ке се сликаш во еротска поза после загубата на кладбата или?
Dzabe frleni pari za dresovБоље парите да ти ги врателе
Попрво некоја битолчанка „че се слечи" отколку прилепчанка...Ова е дресот во кој ке се сликаш во еротска поза после загубата на кладбата или?