Добар е Коце само да не ја враќа коцката на плоштад,..кај му текна па тоа :pos2:Koce bese najbolji gradonacalnik na najgolemata opstina u Sk Gazi Baba a sea e najbolji gradonacalnik, po faca se glea deka e posten i deka raboti cesno.
http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=3030355&o=all&op=1&view=all&subj=99133776784&aid=-1&id=648990906&oid=99133776784&fbid=100253460906Ми треба помош! Дали може да ми дадете линк од темата или линк од сликата со златната клозетска шолја што изникна на улица "Македонија", и експресно ја тргнаа? Сигурен сум дека ја видов негде на форумов, но неможам да ја најдам! Thanks in advance.
Ова Коце си наоѓа причина да си ја врати коцката...Се предомислија за црквата?Просторот е прекопан и повторно затрупан.
Нема потреба од цитирање на самобендисани квази-новинари од Твитер. Самоподршката таму нека продолжат да си ја даваат дузината "фраери" и "фраерки".После полноќ работат само курви и лопови(виа твитер) : )))))
конечно, одлично изгледаат.
но зошто е Гоце на коњ во одело качен, кај му се пушката и гуната ??? најверојатно Гоце го претставува идеолошко политичлкиот а Груев воениот дел на Востанието но сепак визуелно боље ке изгледаше