Ти играше игра која основна цел беше палење на светло во станови. Едвај чекам да оцениш со 9ка, некоја игра од оние на телевизор што се, во менито.Многу досадна игра Торчлајт 2кава. Џоа Фармвил.
не си баниран од темава?
Зошто сте вака нетолерантни? Така ли ќе градиме држава?некоја игра од оние на телевизор што се, во менито.
Не е важна темата, важна е емоцијата.Ти играше игра која основна цел беше палење на светло во станови. Едвај чекам да оцениш со 9ка, некоја игра од оние на телевизор што се, во менито.
фала многу дружеBtw Направив специјална соба на Tunngle за нас само за да влезете треба да кликнете community, потоа networks, па, private netwroks после потоа во полето каде што пишува Join an existing netowk напишете Borderlands 2 [MKD] и потоа кликнете Јoin.
Шо ти вади олку frost armor/resistance? Мене ледениве ми ебаа матер кај 15ти левел.Ја пробав Torchlight 2 преку тунгл, работи беспрекорно
warning: ви се respawn-ираат сите крипови у цела игра ако влезете со постоечки карактер во лан сервер
лош дел - па ќе треба да ги истепате (квестовите и прогресот ви е зачуван, само криповите се оживеани)
добар дел - experience/loot
Еве ми го берсеркерот
Да не мавам брзо случајно
I'm a Star Wars fan...and The Force Unleashed sucks. Bigtime.Star Wars The Force Unleashed 1 i 2
Star Wars Knights Of The Old Republic 1 i 2
Star Wars Jedi Outcast
Star Wars Jedi Academy
ова за фанатици на Star Wars како мене
јас само шо завршив со Force Unleashed 1 и за мене добра беше (само многу кратка), сега почнав со 2ката и гледам уште на старт дека не е ни пола од кецот шо еI'm a Star Wars fan...and The Force Unleashed sucks. Bigtime.
Понеоптимизирана игра за на РС немем играно...ај, првата беше подобра, ама втората...потрошив 4 саати од животот на срање...
BioWare, Y U No Make New KoToR?!
Or a new Republic Commando? Or Jedi Academy?
Многу сум разочаран од Star Wars игрите во последно време, ама откако ја видов 1313 на Е3, имам надеж за серијалот пак...таа нема шанси да ја пропуштам.
Јас сепак мислам дека SW:TFU е срање на РС. Ја имам играно и на РЅ3 и мислам дека на конзоли е подобра, а РС верзијата е само посран, лошо сработен порт.јас само шо завршив со Force Unleashed 1 и за мене добра беше (само многу кратка), сега почнав со 2ката и гледам уште на старт дека не е ни пола од кецот шо е
KOTOR ми е една од најомилените игри, и 1 и 2 (2ката ја избрзаа малце, многу Cutscenes се отстранети). оваа игра ги исполни моите очекувања за една игра, а тоа е да неможе лесно да се комплетира играта, туку да се помачиш и да ја играш доста време. од друга страна, кога видев дека нема да прават KOTOR 3, туку некоја булшит MMO, ептен се напиздив, затоа шо оваа игра стрикно се базира врз Single Player мисии
Republic Commando ја имам играно пред многу години, и реално бледо сеќавање имам од таа игра. треба да си ја симнам пак
Jedi Outcast и Jedi Academy исто многу ми се допадна гејмплејот и приказната, ама многу е кратка. најмногу пати ја имам комплетирано, и исто како KOTOR 3 и за оваа едвај чекам да направат нова
Oд Sherlock Holmes игрите само оваа ја немам играно. Сега планирам да ја спуштам најновата, The Testament of Sherlock Holmes. Ако ги немаш играно останатите, би требало да ги пробаш.http://en.wikipedia.org/wiki/Sherlock_Holmes:_The_Awakened
Ако некој сака здраво игриче со се приказна, графиче и музика, благо ја препорачувам. Страшна во секој поглед. Логичка, реална, мајндфак.
Сите ми се отпревртени но најголем впечаток ми има оставено ова што ја спомнав. Инаку тестаментот ја чекам т.е ја планирам за отпревртување за зимскиот распуст.Јас сепак мислам дека SW:TFU е срање на РС. Ја имам играно и на РЅ3 и мислам дека на конзоли е подобра, а РС верзијата е само посран, лошо сработен порт.
Инаку, за KoToR III не се надевам дека ќе е најавена во брзата иднина... освен Lucas Arts ако одлучи да го додели IP-то на друга компанија, а не BioWare или Obsidian. BioWare е зафатена со Dragon Age III, нови Mass Effect игри и за брзо време ќе најави некои нови IP. А, ако не се лажам, целиот тим на Obsidian се фокусира на новата Fallout.
Инаку, постарите игри што беа направени со " in-house " тимови на Lucas Arts беа супер. Jedi Academy, Outcast, Empire at War, Republic Commando, Battlefront...имаат многу можности за нови игри базирани на тие приказни.
Oд Sherlock Holmes игрите само оваа ја немам играно. Сега планирам да ја спуштам најновата, The Testament of Sherlock Holmes. Ако ги немаш играно останатите, би требало да ги пробаш.