Ја има на Замунда али сидери со полицијаУште малку и Torchlight 2 излегува.
ИСТО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ СОБЕРЕМЕ И ДА ЈА ИГРАМЕ И ТАА ИГРА ПРЕКУ TUNNGLE.Torchlight.II-RELOADED
KAЖЕТЕ КОГА ДА СЕ ПРИКЛУЧИМЕ И ДА ПОЧНЕМЕ ДА ИГРАМЕ ИЛИ TORCHLIGHT 2 ИЛИ BORDERLANDS 2ИСТО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ СОБЕРЕМЕ И ДА ЈА ИГРАМЕ И ТАА ИГРА ПРЕКУ TUNNGLE.
И јас сум за. Само прво да ги набавам игривеИСТО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ СОБЕРЕМЕ И ДА ЈА ИГРАМЕ И ТАА ИГРА ПРЕКУ TUNNGLE.
Прво Borderlands најди ја, прво неа планираме да ја играме.И јас сум за. Само прво да ги набавам игриве![]()
OK ќе гледам до вечер, евентуално утре да ја имамПрво Borderlands најди ја, прво неа планираме да ја играме.![]()
ВАЖИ ДОГОВОРЕНО АЈДЕ САМО ДА НАЈДИМЕ УШТЕ 4 ДУШИ ЗА TORCHLIGHT 2 ЗА ДА МОЖЕМЕ НА VETERAN ILI LEGENDARY ДА ЈА ИГРАМЕ.Рачунајте ме за Torchlight 2, еве викендов, да се собереме.
Aбе ме плашиш..ВАЖИ ДОГОВОРЕНО АЈДЕ САМО ДА НАЈДИМЕ УШТЕ 4 ДУШИ ЗА TORCHLIGHT 2 ЗА ДА МОЖЕМЕ НА VETERAN ILI LEGENDARY ДА ЈА ИГРАМЕ.
14ти сум..берсеркерAбе ме плашиш..Ако одлучиме и да збориме на нешто пак..
Него ако имате луѓе испукајте Borderlands2, јас ја имам скокнато кецот, а вторава само кутииве отворив, толку време имав да видам што каква игра е.
И немам седнато, па никој нејќе нуб.
Инаку проиграв докај 5-6ти левел Torchlight2 и играва е..![]()
Хаха, исто. Само 6ти сум засега.14ти сум..берсеркер
..најдоброто комбо од диабло и titan quest + интересен графички стил и флуиден гејмплеј.
На ветеран играм.
KAЖЕТЕ НА КОЈ КАНАЛ ИГРАТЕ НА ТUNNGLE ИЛИ ХАМАЧИ ДА СЕ СОБЕРИМЕ 6 ДУШИ И ВЕНЕТРАН ДА ИГРАМЕХаха, исто. Само 6ти сум засега.
Ветеран беше трето така, уште нешто имаше, па опцијата каде смртта е перманентна?
Како е нагоре берсекерот, у која насока да го играм, магии & skills wise? xD