Ја има на Замунда али сидери со полицијаУште малку и Torchlight 2 излегува.
ИСТО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ СОБЕРЕМЕ И ДА ЈА ИГРАМЕ И ТАА ИГРА ПРЕКУ TUNNGLE.Torchlight.II-RELOADED
KAЖЕТЕ КОГА ДА СЕ ПРИКЛУЧИМЕ И ДА ПОЧНЕМЕ ДА ИГРАМЕ ИЛИ TORCHLIGHT 2 ИЛИ BORDERLANDS 2ИСТО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ СОБЕРЕМЕ И ДА ЈА ИГРАМЕ И ТАА ИГРА ПРЕКУ TUNNGLE.
И јас сум за. Само прво да ги набавам игривеИСТО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ СОБЕРЕМЕ И ДА ЈА ИГРАМЕ И ТАА ИГРА ПРЕКУ TUNNGLE.
Прво Borderlands најди ја, прво неа планираме да ја играме.И јас сум за. Само прво да ги набавам игриве
OK ќе гледам до вечер, евентуално утре да ја имамПрво Borderlands најди ја, прво неа планираме да ја играме.
ВАЖИ ДОГОВОРЕНО АЈДЕ САМО ДА НАЈДИМЕ УШТЕ 4 ДУШИ ЗА TORCHLIGHT 2 ЗА ДА МОЖЕМЕ НА VETERAN ILI LEGENDARY ДА ЈА ИГРАМЕ.Рачунајте ме за Torchlight 2, еве викендов, да се собереме.
Aбе ме плашиш.. Ако одлучиме и да збориме на нешто пак..ВАЖИ ДОГОВОРЕНО АЈДЕ САМО ДА НАЈДИМЕ УШТЕ 4 ДУШИ ЗА TORCHLIGHT 2 ЗА ДА МОЖЕМЕ НА VETERAN ILI LEGENDARY ДА ЈА ИГРАМЕ.
14ти сум..берсеркерAбе ме плашиш.. Ако одлучиме и да збориме на нешто пак..
Него ако имате луѓе испукајте Borderlands2, јас ја имам скокнато кецот, а вторава само кутииве отворив, толку време имав да видам што каква игра е.
И немам седнато, па никој нејќе нуб.
Инаку проиграв докај 5-6ти левел Torchlight2 и играва е..
Хаха, исто. Само 6ти сум засега.14ти сум..берсеркер
..најдоброто комбо од диабло и titan quest + интересен графички стил и флуиден гејмплеј.
На ветеран играм.
KAЖЕТЕ НА КОЈ КАНАЛ ИГРАТЕ НА ТUNNGLE ИЛИ ХАМАЧИ ДА СЕ СОБЕРИМЕ 6 ДУШИ И ВЕНЕТРАН ДА ИГРАМЕХаха, исто. Само 6ти сум засега.
Ветеран беше трето така, уште нешто имаше, па опцијата каде смртта е перманентна?
Како е нагоре берсекерот, у која насока да го играм, магии & skills wise? xD