Нови игри

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Срање што Mass Effect 3 не може да се игра со контролер а не маус + тастатура
Не ти е тапа со контролер? Ова конзоливе ќе ги заебат сите игри уште малце, се ќе биде премногу лесно за играње ради нив.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Сега легнувам после играње ME3 (скоро) нон-стоп од вчера сабајле.. не дека играта е супер (иако е многу добра, и покрај еден куп клише моменти и дијалози), ама е заразна. Да не морав да станам за.. 3 саати (oh, shit), ќе продолжев. Уствари, ај уште една мисија.. :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Сега легнувам после играње ME3 (скоро) нон-стоп од вчера сабајле.. не дека играта е супер (иако е многу добра, и покрај еден куп клише моменти и дијалози), ама е заразна. Да не морав да станам за.. 3 саати (oh, shit), ќе продолжев. Уствари, ај уште една мисија.. :)
Има време бе, врати се на играње до кај 5 сатот :pos:

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Medal of honor - Warfighter - trailer..:icon_lol:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Нема film grain. :(

Иначе добра е, не толку бомбастичен почеток како двојката, ама има нови гејмплеј елементи, подобрена графика и чуство онака да се осеќаш како дипломат додека шеташ и муабетиш низ Citadel.
Едина замерка засега освен film grain-от, ми е дека сите нови ликови (на чело со James), не ги бива - во двојката беа далеку боље, поинтересни, посекси (за жениве зборам ова последново).

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Повеќе како Mass Effect 2.2 него 3. Само со тргнати многу елементи од играта, чизи сцени и џерси шор карактери. Од Mass Effect 1 до ова стигнавме :facepalm: Кецот ја изиграв три пати, двојката два пати, ова неам желба ни еднаш...

Нема да ја ставам директно слкикава пошо има минорни споилери
http://i.imgur.com/02PxW.jpg

Битно кинект има...

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Денеска бев во непосреден контакт со Ass Effect 3. Чист шаблонски дизајн за мали деца, малце вонземјани, малце пињау пињау, и малку повеќе неигриви сцени. Па отсега понатаму ќе ја викам со сите можни имиња освен тоа првичното.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ass Defect има 10/10 од сите комерцијални сајтови, а 2/10 рејтинг од гејмерите.
GG, BioWare

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Ја не ја ни симнав уопште...неќам да ми го уништи впечатокот од првите 2

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ниските user scores се главно заради целата фама околу $10 launch-day DLC. Не верувам дека некој од вас купува оригинал копија, а и така DLC-от е вклучен во торентите, така да.. :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Да беше само за тоа, ок ќе беше. Работиве што ги гледам се ужасни за ваква AAA игра, али подобро да не ги знаеш и да си уживаш во играта.

ps: Ешли е правена по транвестит, така да пазете кај го ставате пенисот :ROFLMAO:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Ако имате Windows Phone ќе можете да ја играте синхронизирано со хбох. Играш на телефон зачувуваш продолжуваш од истото место на хбох. Интересно

Kajgana Shop

На врв Bottom