- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Нц, не ја бива...Некој ја почна Mass Effect 3? Дајте некој информации, дали е добра или не, без спојлери се разбира
Нц, не ја бива...Некој ја почна Mass Effect 3? Дајте некој информации, дали е добра или не, без спојлери се разбира
Јас имав само од двојката, си го прочита стандардно.Мене сејвот не ми го чита од me1+2, а и длцто е уште заклучено. И онака deus ex треба да доиграм.
Наводно проблемот бил, ако си ја играл МЕ1, па си направил импорт во МЕ2, и сега имаат некој проблем со импорт во МЕ3. А ако имаш само од МЕ2 тогаш немаш гајлеМене сејвот не ми го чита од me1+2, а и длцто е уште заклучено. И онака deus ex треба да доиграм.
Само треба да ги ставиш снимените во documents bioware кај што има и автоматски ќе ти ги повлече.А инаку играта е врв,изиграв едно 2 многу е добра.Наводно проблемот бил, ако си ја играл МЕ1, па си направил импорт во МЕ2, и сега имаат некој проблем со импорт во МЕ3. А ако имаш само од МЕ2 тогаш немаш гајле
Аман бе, зарем толку е лоша играта? На гејмспот има оцена 9.Нц, не ја бива...
Со овај дел завршува серијалов? 3 дела и тоа е тоа?Добро бе луѓе, за било која друга игра да прашате, сфаќам...ама за Mass Effect дали била добра?
Не беТреба да ги играм првиот и вториот дел од Mass Effect, поврзани се?
За Mass Effect 3 прашува, и одговорот е не Освен ако си по џерси шор драмите.Добро бе луѓе, за било која друга игра да прашате, сфаќам...ама за Mass Effect дали била добра?