S
StormRage
Гостин
Среќа, несреќа паднав пак... ме вртеа пола сат дури згрешив... мамата нивна... другиот пат одам со пиштол на полагање
Според закон, не. Ама чим ти рекле локалните цајкани дека смееш, терај.Е јас ко ја зедов потврдата, фино лепо си прашав в полиција, и ми рекоја дека можам да возам со потврдата.
паѓам втор пат... башка то, разбрав дека уствари комисијава не е државна туку под државна капа дадена под концесија (значи приватна) и исто значи некој треба пари да зема... маамата нивна... најубо едно другарче им напрај, виде дека не снима камерата влегување внатре и: Добар ден господа. ќе ме помините денеска? - Зависит од тебе. -Зависело не зависело ако не ќе се бапнам во некој ендек и ја и вие и готово...Треба да се напунат со пари! И да не допишувам што се мислам. Ја се испокарав со нив, цел Аеродром мислам дека ме слушна. Кажи им дека ќе ги згазиш ако ги сретнеш некад на пешачки може и тебе ќе ти успее![]()
Да..Дали е вистина тоа дека имало некој закон он 1.4 т.е од утре дека и инструкторот ке бил со тебе во кола за време на полагањето.Или ми шират дизенформација![]()
Не се зарекувајте со ова зошто судбина е, еднаш мене ми се случи истовоТреба да се напунат со пари! И да не допишувам што се мислам. Ја се испокарав со нив, цел Аеродром мислам дека ме слушна. Кажи им дека ќе ги згазиш ако ги сретнеш некад на пешачки може и тебе ќе ти успее![]()
ама па нервозата во тој момент те тера да помислиш на се и сештоНе се зарекувајте со ова зошто судбина е, еднаш мене ми се случи истово
Кога ме паднаа првиот пат си реков "леле само да ми искочи дрољава пред кола некогаш во животов :devil2:" и не поминаа 5 дена откако положив, со кола излагам за на тренинг и на пешачки ја гледам поминува и тоа само онаНе ја згазив иначе сега од Идризово ќе ви пишував
ама глупо делува кога ќе си го погазиш зборот
))))
Разбирам, психото во тебе ќе проработиама па нервозата во тој момент те тера да помислиш на се и сешто![]()