Нови возачки дозволи

Непознат

FRCS, MD, MSc. PhD
Член од
27 мај 2010
Мислења
130
Поени од реакции
12
Некој има ли полагано за Б+Е и колку е цената?

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Вака, јас имам тестови од минатата година летото дали важат сега истите, а ако не дали ги има некој да ми ги прати на пп или на нешто слично?
Ја пролонгирав мојата возачка дозвола, редно време е да пријавам за полагање:pipi:
Благодарам однапред:smir:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Вака, јас имам тестови од минатата година летото дали важат сега истите, а ако не дали ги има некој да ми ги прати на пп или на нешто слично?
Ја пролонгирав мојата возачка дозвола, редно време е да пријавам за полагање:pipi:
Благодарам однапред:smir:
Провери си ПП

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Јас положив пред 3 недели,се од прва :)
Извлеков гз на тестовите со 10 негативни поминав :)
Него завчера се јавив да закажам за сликање и ми вика датум 10 Септември,нека идат у пм слободно,не идам да се сликам!!!!!

Член од
16 мај 2010
Мислења
116
Поени од реакции
1
Јас положив пред 3 недели,се од прва :)
Извлеков гз на тестовите со 10 негативни поминав :)
Него завчера се јавив да закажам за сликање и ми вика датум 10 Септември,нека идат у пм слободно,не идам да се сликам!!!!!
pa zakazi si pi brza postapka ke platis okolu 1000 den ama za 2 nedeli ke ja imas dozvolata na raka taka druze samo kazi ni po brza postapka i nemaj gajle

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ај ако може и мене некој да ми ги прати тестовите :)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Ај ако може и мене некој да ми ги прати тестовите :)
ПП провери си...

Едит: Денеска полагав, положив од прва (мислам), петок полигон и градска. Тие што сте од Прилеп, не излегувајте сабаљето :)

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
може и мене тестовите по ПП

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Да ве замолам ако може и за мене тестовите.Однапред благодарам.

М

Мартин`

Гостин
Ебати неспособните три месеци во Велес нема комисија зошто ја суспендираа и неможеш да си извадиш и возачка за скутер до 50 кубика, ебати неспобните луѓе башка и сега дури направиле конкурс за да изберат правно лице кое ќе поседува полигон, простории за полагање како и возила за сите категории и тој конкурс ќе трае дури 1 месец значи скоро 5 месеци ќе испаднат за една возачка!

И после ќе даваат 400 евра казни за возење без возачка дозвола (скутер 50 кубика) а 5 месеци немаат комисија, воа само во Македонија го има толку неписмен народ немам видено.

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Од кога ке биде вклучено задолжителното посетување на часови - теоретска настава ?

Kajgana Shop

На врв Bottom