па кога се работи за онет и кога треба да добиете од нив услуга лично би ви препорачал коњски нерви,а навистина ќе ви требаат за д можете да го издржите нивното безобразие,лично јас,поради неисшравна опрема после инсталирањето на адслот немав интернет 24 дена,прво вртев вртев интервенирав во нивните салони и секогаш го добиван оној културен идиотски одговор,примено и ќе дојдеме,конечно дојдоа константираа и на факрурата убаво напишаа дека е нивна грешка и дека тие денови треба да се одбиат од претплатата,нормално фактурата за тој месец ми дојде некорегирана,потоа следниот некорегирана,за нивниот некоректен однос напишав приговор во еден нивни салон,и покрај тоа што убаво пишува на поднесен писмен приговор он нет е должна да одговори позитивно или негативно таа веќе добри 15 месеци не ме удостојува со одговор а секој месец добивам пораки за таа неплатена сметка.према тоа ако веќе сте си фатиле работа со он нет,ѕогаш наоружајтесе се со јаки нерви ли молетесе секој ден.друго ништо не ви останува.