Новите пакети DUO Extreme од On.net

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.902
Поени од реакции
722
Абе ја да прашам има некој од Чаир/Топанско/Север/Бутел шо има потпишано за ехтреме и има земено опрема или слабо некако...........

Член од
28 март 2006
Мислења
17.805
Поени од реакции
12.295
И ја чекам за Бутел 1 некој да каже ама досега не видов таков муабет.

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
eve jas sum od Gjorce i dosega cekam 21 den raboten
se javiv pred nekoj den taa mi rece 20rabotni dena da pominat i ke se javat ama:sekss:

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
@dimitar i @Lurtz jas sum od sever i kako sto napisav vo predhodnata poraka na temava mi se javija od onnet pred nekoj den za opremata i mi kazaa okolu 10 deka deka demek ke mi pustat konekcija za net i telefon.cekam i koga konecno ke pustat ke napisam u temava.izgleda deka mtnet konecno popustija i gi otstapuvaat telefonskite broevi od nivnite centrali kon onnet.

Член од
29 мај 2008
Мислења
118
Поени од реакции
7
па кога се работи за онет и кога треба да добиете од нив услуга лично би ви препорачал коњски нерви,а навистина ќе ви требаат за д можете да го издржите нивното безобразие,лично јас,поради неисшравна опрема после инсталирањето на адслот немав интернет 24 дена,прво вртев вртев интервенирав во нивните салони и секогаш го добиван оној културен идиотски одговор,примено и ќе дојдеме,конечно дојдоа константираа и на факрурата убаво напишаа дека е нивна грешка и дека тие денови треба да се одбиат од претплатата,нормално фактурата за тој месец ми дојде некорегирана,потоа следниот некорегирана,за нивниот некоректен однос напишав приговор во еден нивни салон,и покрај тоа што убаво пишува на поднесен писмен приговор он нет е должна да одговори позитивно или негативно таа веќе добри 15 месеци не ме удостојува со одговор а секој месец добивам пораки за таа неплатена сметка.према тоа ако веќе сте си фатиле работа со он нет,ѕогаш наоружајтесе се со јаки нерви ли молетесе секој ден.друго ништо не ви останува.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.805
Поени од реакции
12.295
@dimitar i @Lurtz jas sum od sever i kako sto napisav vo predhodnata poraka na temava mi se javija od onnet pred nekoj den za opremata i mi kazaa okolu 10 deka deka demek ke mi pustat konekcija za net i telefon.cekam i koga konecno ke pustat ke napisam u temava.izgleda deka mtnet konecno popustija i gi otstapuvaat telefonskite broevi od nivnite centrali kon onnet.
Фала ти, баш ќе видам како се понашаат телефонија и интернет во овој дел од Скопје, а морам веќе да се одлучам, оннет договорот ми е до јануари.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
45 работни дена и сеуште никаде ги нема :)

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.902
Поени од реакции
722
45 работни дена и сеуште никаде ги нема :)

Тебе те заборавиле,имам колеги од факс со по 25 и 35 работни и им пуштиле,они тврдаат без врски.
Јави им пак:)

Не е само он заборавен и јас сум од негов реон од таканаречената прва група и имаме само 1 ден разлика у потпишувањето значи цела група е заборавена...............долгоооооооооооооооо..........и џабе им се јавуваш цело време еден или два одговора има или си на Приоритетна Листа или Постапката е во тек.............фак оннет фак т-хоме фак све :)

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Тебе те заборавиле,имам колеги од факс со по 25 и 35 работни и им пуштиле,они тврдаат без врски.
Јави им пак:)
Мене ме заборавиле,Dimitarp го заборавиле и уште едно 4 или 5 што знам од мое маало сите сме заборавени тука.Интересно е сите што чекаме овака како будали сме од исто маало.Ке помислам дека Т-Хоме ги избегнува Чаир,Топанско,Бутел и околината :) А за јавувањето Мац се е пробано насекаде е ургирано па и со шефови на салони се имам карано ништо не ни помага :) Чим они стигнаа до тој степен да ти викаат дечко не можеме ништо да направиме со Т-Хоме.Само ако сакаш да го раскинеш договорот друго чаре нема :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Нова реклама за ДуоЕкстрим :

Интернет за кого и Чак Норис мора да чека 30 дена.

Член од
6 јули 2008
Мислења
458
Поени од реакции
10
Ја сум на приоритетна листа и некоја си таму менаџер или шо ја пасам ќе ургирала да ме уклучат.

Дрн дрн.

Татко ми денес пак беше ,од интернетот абер нема.Овие толку да се неспособни.

Немав и два дена од овој нет паѓаше на секој 2 мин ,му се јавувам на тој од теџничка и овој ми вика проблемот е до нас АБЕ ААААЈДЕ ја откри америка.

Од сите мој искуства со офнет дознаеф едно.

Кој треба да се вашите способности за да ве вработат

-Завршено 4-то одд основно (Над тоа не смее)
-Никакво познавање на компјутери (Да не знаете да го уклучите)
-Како мали да ве имаат вашите мавано со оловна шипка.:kez:

Повеќе не постирам тука зашто ми рипа притисок.

Have a nice day.

Член од
6 јули 2008
Мислења
458
Поени од реакции
10
Нема да верувате ,само што стиснав enter се јавија од офнет да земам модемот утре Ale-Fucking-Luja.

Со некоја среќа ќе ме уклучат за недела две. :pipi:

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Нема да верувате ,само што стиснав enter се јавија од офнет да земам модемот утре Ale-Fucking-Luja.

Со некоја среќа ќе ме уклучат за недела две. :pipi:
Браво друже.Изгледа пуштиле срце Он Нет чим тебе ти се јавија бидејќи од сите тука што чекаме ти чекаш највеќе од сите мислам дека беше од 15 септември.Ајде сега останавме јас и dimitarp да водиме што чекаме најдолго за да не исклучат од Т-Хоме ако не исклучат? :)

Член од
6 јули 2008
Мислења
458
Поени од реакции
10
Време беше мислам :nesum:

Али ај да видиме и брзината ,да не се радувам пред време. :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom