Новите пакети DUO Extreme од On.net

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2006
Мислења
17.819
Поени од реакции
12.308
На free user не прави разлика дали имаш IDM или било кој програм, зошто дозволена ти е само една конекција. Прави разлика на сајтови каде што ти се дозволени повеќе конекции истовремено, односно во случајов ако имаш некој premium account.
Ок, фала. Уште да видам која брзина да подесам во ИДМ спрема дуо екстрим пакетот.

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Немора да подесуваш, кај мене си стои на - Select your internet connection - :), немам ништо подесувано.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.819
Поени од реакции
12.308
Иако постои порака на профил за фала, морам на сите да ви се заблагодарам за помошта. Фала

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Две прашања за Internet download manager во врска со рапидшер, нетлоад и сличните. Дали е потребно на пример на рапид да имам премиум или можам 1 фајл да симнам и како free user? Го инсталисав ИДМ, само ме интересира за овие сервери од рапид.

Второто прашање би било која брзина ја бирате во ИДМ connection type/speed? Дали other и колку ставате кај бпс?

vlatkobond, кои кабли да ги сменам? дали оние што идат од телефон, лан или некои други?
Смени го оној кој иде од сплитерот до модемот.Јас земав нов и не ми прави ич проблеми интернетов.Знам читав некои други исто така корисници на duo extreme дека одкако ги сменили каблите интернетот фул им идел.

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.646
Поени од реакции
791
Би сакал едно прашање дали се случува кај вас повремени прекини на телефонската линија а исто времено и интернетот мали прекини по неколку минути ?

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Besplatna reklama

Me interesira kolku i dali iim plakaat mesecno po nekoja paricka na ON net REKLAMATORIVE...........................:drk::drk::drk::drk::drk:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.819
Поени од реакции
12.308
Би сакал едно прашање дали се случува кај вас повремени прекини на телефонската линија а исто времено и интернетот мали прекини по неколку минути ?
Сега сабајлево така работи. Прекини одвреме навреме, заедно со прекин на сигналот на телефонот. Претходните денови немаше вакви прекини.

За проблемот со немање сигнал на телефон и интернет во Бутел сабајлево:
од оннет рекоа дека имале проблем со базна станица во Чаир, пратена е екипа, ќе средат работа.

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5
да, се случува, особено во последниве денови еднаш дневно мора да се случи.

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
И кај мене денеска имаше прекини на интернетов.Но траеше само пола саат.Ме интересира дали само деновиве така прави или и претходно така правело.

M&M

Член од
2 декември 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
А ме интересира ако се смени кабелот кои пред тоа се дадени од Он.Нет дали ќе се подобри брзината и конекцијта и дали треба сите да се сменат?

Член од
13 април 2007
Мислења
67
Поени од реакции
0
Ne, nema vrska toa so kablite.. e sea spliterot si go smeniv za svaki slucaj, a inace malku cudno se povrzuva zarazlika od toj prethodniot spliter so bese. Btw denes mi stavia DUO (konecno) i sea meraci.. Brzinata mi e okolu 4Mbit, ne poveke, ali zadovolen sum, vazno limit neam (t.e 1TB ne se ni trosi).

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.894
Поени од реакции
22.975
Да прашам една информација за тие што се од Струмица знае ли некој кога ќе дојде тој пакет кај нас???

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Sto mi preporacuvate, da migriram na Duo ekstrim od WADSL, ili vo nekoj od paketite od maxadsl.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Аууу од 19 часот па до сега интернетов ми е тиња. До 18 и 55 симнуваше со 450kb/s а сега едвај 200 гига. :(

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
Аууу од 19 часот па до сега интернетов ми е тиња. До 18 и 55 симнуваше со 450kb/s а сега едвај 200 гига. :(
what? edvaj 200giga:)hehe slabo slabo bar eden tera da ti odese

kaj mene momentalno siminja so 150kbps otupe:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom