- Член од
- 13 февруари 2007
- Мислења
- 181
- Поени од реакции
- 6
И јас аплицирав за дуо екстрим и како што разбрав ти хоум им правеле многу проблеми и заради тоа ги дале на суд.Затоа каснат со работата.Не е до нив.
Кажи нешто ново што не знаеме.Што ме боли на мене кој проблеми им прави.Ке ги дале на суд.Гледам им се плашат ич не им чуе на т-хоме бе.Ги нашле овци Он Нет мала фирма па ги дупат како сакаат.Кога ја прашав таа у салонот викам срамота што правите во договорот пишува за 30 работни дена се ке се среди ке имаме интернет дома она пази што ми враќа.Господине да во договорот пишува така ама реалноста е друга :nesvest::nesvest: Значи ако ние договорите не ги почитуваме плаќаме пенали казни што ти не а они ако не го почитуваат за нив реалноста била другачија бе.Нема што да ги кривам Т-Хоме.Јас барам услуга од Он Нет.Крај на дискусијата.А тоа за суд што викаш веруј ми ама ич кур не ги боли за тоа кога државата во раце ја имаат.И јас аплицирав за дуо екстрим и како што разбрав ти хоум им правеле многу проблеми и заради тоа ги дале на суд.Затоа каснат со работата.Не е до нив.
Ако збориш за Дуо Екстримот они уште во Скопје еве 2 месеца не можат да ни го дадат пакетот а да не зборам за во другите градови.А момци да ве питам тој пакет важи ли и за Струмица??
Ако збориш за Дуо Екстримот они уште во Скопје еве 2 месеца не можат да ни го дадат пакетот а да не зборам за во другите градови.
секогаш имаш динамичка ипДали е добар фуп лајт или дуо плус ? И дали е динамичка ип-то ?
Ај честито, нека те служи долго и нека биде послушен. А што е работава со латенцијата, симнуваше нешто или?