Новите пакети DUO Extreme од On.net

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 февруари 2007
Мислења
181
Поени од реакции
6
И јас аплицирав за дуо екстрим и како што разбрав ти хоум им правеле многу проблеми и заради тоа ги дале на суд.Затоа каснат со работата.Не е до нив.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.519
Поени од реакции
2.656
И јас аплицирав за дуо екстрим и како што разбрав ти хоум им правеле многу проблеми и заради тоа ги дале на суд.Затоа каснат со работата.Не е до нив.
Кажи нешто ново што не знаеме.Што ме боли на мене кој проблеми им прави.Ке ги дале на суд.Гледам им се плашат ич не им чуе на т-хоме бе.Ги нашле овци Он Нет мала фирма па ги дупат како сакаат.Кога ја прашав таа у салонот викам срамота што правите во договорот пишува за 30 работни дена се ке се среди ке имаме интернет дома она пази што ми враќа.Господине да во договорот пишува така ама реалноста е друга :nesvest::nesvest: Значи ако ние договорите не ги почитуваме плаќаме пенали казни што ти не а они ако не го почитуваат за нив реалноста била другачија бе.Нема што да ги кривам Т-Хоме.Јас барам услуга од Он Нет.Крај на дискусијата.А тоа за суд што викаш веруј ми ама ич кур не ги боли за тоа кога државата во раце ја имаат.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
se slozuvam so skarfejs,spored dogovorot onnet e dolzen nas da ni ja ovozmozi uslugata za ne poveke od 25 rabotni dena.thome sigurno u meguvreme gubat eden dobar del od korisnicite pa ke ja kocat rabotata za da gi iznerviraat tie kako nas sto ke ni s*urci os cekanje pa da raskinuvame dogovori so onnet.na krajot nie korisnicite go jademe najgolemiot stap.jas mozno e da go raskinam dogovorot/da migriram so nov dogovor od extreme kon lite ali u nikoj slucaj ne se vrakam na thome.

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Па почнаа луѓе да кинат договори, еден мој другар вчера го скина договорот после 40 работни дена чекање, му дадоа модем али што фајде кога нема нет. Офф нет не се рекламирајте кога не го давате тоа што го нудите сегде :P

Член од
1 јануари 2008
Мислења
35
Поени од реакции
1
јас аплицирав за дуо лајт пакетот на он нет на 23 септември еве уште чекам нова опрема..најтрагично е коа се јавив у централа ми рекоа ќе ми дадат нова опрема на 15 ноември и уште поинтересно е што на крај на месец ќе ми дојде сметка од телеком и од он нет...значи негде накај 2000 денари..

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.693
Поени од реакции
22.598
А момци да ве питам тој пакет важи ли и за Струмица??

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
кој пакет ? Дуо light мислам дека може у струмица ако не се лажам

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.519
Поени од реакции
2.656
А момци да ве питам тој пакет важи ли и за Струмица??
Ако збориш за Дуо Екстримот они уште во Скопје еве 2 месеца не можат да ни го дадат пакетот а да не зборам за во другите градови.

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
Не веруев дека ќе го пишам ова но ете,стигна дуото :nesvest:но сеа дали прв ден дали штознам брзинава поише од 6mpbs

Член од
13 јули 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
Дали е добар фуп лајт или дуо плус ? И дали е динамичка ип-то ?

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Кој вика дека заканите не донеле плод. Се шалам. Еве и мене денеска ми пуштија интернет и моментално го пробувам. Одма се приметува разликата помеѓу 1мб/с и 10мб/с(ако иде толку). Телефонот и не ме ни интересира. А еве како иде на speedtest.net

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Кој вика дека заканите не донеле плод. Се шалам. Еве и мене денеска ми пуштија интернет и моментално го пробувам. Одма се приметува разликата помеѓу 1мб/с и 10мб/с(ако иде толку). Телефонот и не ме ни интересира. А еве како иде на speedtest.net

Ај честито, нека те служи долго и нека биде послушен. А што е работава со латенцијата, симнуваше нешто или?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom