Нова ГОДИНА - леле шо ќе облечам?

Статус
Затворена за нови мислења.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Иако не се оптеретувам многу што ке облечам оваа година доста разно одлучив тоа ке биде црвено кратко фустначе и црни чизми со висока потпетица:toe:

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Валкани патики, маица од пантера и флекосани фармерки :bip:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ќе да е фустанче:)Иако навистина сакам кратки панталони со некоја маица отворена,на штикли:)Ќе видиме,може и ќе се предомислам па ќе искочи нешто трето:pos:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
ако сакате нешто ексклузивно, модерно, шик, трендовски, фешн, не заборавајте да ја посетите оваа тема:

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=31737

нема да зажалите, има премногу парчиња облека, фино склопени со перфектни модели кои ја презентираат... повелете!

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Не ми чуе. :) Ако најдам некој добар дукс низ град, тоа ќе облечам, ако не, иам една кошуља дома, шо ја иам облечено 2-3 пати Мах. така да она е алтернатива xD

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Јас си купив фустанче.Најпрекрасно ми е.:baeh:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Кошулче дефинитивно, панталони некои сакам да зеам, али може и фармерки ќе носам, не знам ќе видиме... деновиве ќе излезам ќе се подновам :pipi:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
хммм , планирам да купам дуксер , а под истото некоја не толку кежуал кошула и шарена машна да не се двои од бојата и шарите на дуксерот , видов такво нешто на една спорт пресконференција па така ми се засвиѓа и верувам дека ке го применам истото .. надоле ваљда некои темни фармерки или пантолони не се замарам многу и патики се разбира .. кондури бљак ! :helou:

Член од
28 септември 2008
Мислења
111
Поени од реакции
0
Оваа година неам појма што да облечам .. Ќе идам денес до град да видам што има .. :)

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Доро бе!
Има нешто шо не е црно или сребрено со шљокици, синџири и фејк дијаманти?!
Уствари да бе, заборајв кај живеам.

Сукња со висок струк, кошула не знам каква, и црни ципели. Штикли. :pipi:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
лани премногу се паничев за облеквење, ова година не толку сепак утре ќе одам да купам па ќе видам шо ...некако многу ме бендиса Ана Бебиќ на последната гала вечер па така сакам некако тесни фармерки и поширока туника:pipi: иако нишо не е сигурно...

iq0r

Mic drop
Член од
4 октомври 2008
Мислења
63
Поени од реакции
2
И ја шо ке облечам се мислам иако сум машко:uvo: .. Мене ми значи тоа и нова година не е како секоја вечер.. Инаку во план имам да земам Skinny jeans од левис и некоја кошула! (Кошула со ЕЛЕК ? Оваа година АУТ !)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
И ја шо ке облечам се мислам иако сум машко:uvo: .. Мене ми значи тоа и нова година не е како секоја вечер.. Инаку во план имам да земам Skinny jeans од левис и некоја кошула! (Кошула со ЕЛЕК ? Оваа година АУТ !)
Баш како и секоја вечер е :helou:
Затоа не планирам ништо посебно , си купив тоа што ми беше потребно , тоа што го немам ..
Да за нова година ќе го носам , ама не ми беше купено оригинално за таа намена..:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom