Нова ГОДИНА - леле шо ќе облечам?

• Креатор на темата Креатор на темата Tanes
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иако не се оптеретувам многу што ке облечам оваа година доста разно одлучив тоа ке биде црвено кратко фустначе и црни чизми со висока потпетица:toe:

Валкани патики, маица од пантера и флекосани фармерки :bip:

Ќе да е фустанче:)Иако навистина сакам кратки панталони со некоја маица отворена,на штикли:)Ќе видиме,може и ќе се предомислам па ќе искочи нешто трето:pos:

ако сакате нешто ексклузивно, модерно, шик, трендовски, фешн, не заборавајте да ја посетите оваа тема:

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=31737

нема да зажалите, има премногу парчиња облека, фино склопени со перфектни модели кои ја презентираат... повелете!

Ништо.
t_cwm_f5e5cf3.gif

Не ми чуе. :) Ако најдам некој добар дукс низ град, тоа ќе облечам, ако не, иам една кошуља дома, шо ја иам облечено 2-3 пати Мах. така да она е алтернатива xD

Јас си купив фустанче.Најпрекрасно ми е.:baeh:

Кошулче дефинитивно, панталони некои сакам да зеам, али може и фармерки ќе носам, не знам ќе видиме... деновиве ќе излезам ќе се подновам :pipi:

хммм , планирам да купам дуксер , а под истото некоја не толку кежуал кошула и шарена машна да не се двои од бојата и шарите на дуксерот , видов такво нешто на една спорт пресконференција па така ми се засвиѓа и верувам дека ке го применам истото .. надоле ваљда некои темни фармерки или пантолони не се замарам многу и патики се разбира .. кондури бљак ! :helou:

Оваа година неам појма што да облечам .. Ќе идам денес до град да видам што има .. :)

Доро бе!
Има нешто шо не е црно или сребрено со шљокици, синџири и фејк дијаманти?!
Уствари да бе, заборајв кај живеам.

Сукња со висок струк, кошула не знам каква, и црни ципели. Штикли. :pipi:

лани премногу се паничев за облеквење, ова година не толку сепак утре ќе одам да купам па ќе видам шо ...некако многу ме бендиса Ана Бебиќ на последната гала вечер па така сакам некако тесни фармерки и поширока туника:pipi: иако нишо не е сигурно...

И ја шо ке облечам се мислам иако сум машко:uvo: .. Мене ми значи тоа и нова година не е како секоја вечер.. Инаку во план имам да земам Skinny jeans од левис и некоја кошула! (Кошула со ЕЛЕК ? Оваа година АУТ !)

И ја шо ке облечам се мислам иако сум машко:uvo: .. Мене ми значи тоа и нова година не е како секоја вечер.. Инаку во план имам да земам Skinny jeans од левис и некоја кошула! (Кошула со ЕЛЕК ? Оваа година АУТ !)

Баш како и секоја вечер е :helou:
Затоа не планирам ништо посебно , си купив тоа што ми беше потребно , тоа што го немам ..
Да за нова година ќе го носам , ама не ми беше купено оригинално за таа намена..:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom