Нова ГОДИНА - леле шо ќе облечам?

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
И ја шо ке облечам се мислам иако сум машко:uvo: .. Мене ми значи тоа и нова година не е како секоја вечер.. Инаку во план имам да земам Skinny jeans од левис и некоја кошула! (Кошула со ЕЛЕК ? Оваа година АУТ !)
пер...ми “звучиш“ шмизларски....:):) Јас ќе облечам нешто, во што сметам дека ке изглеам најдобро (фармерка (не плава дефинитивно) си иам едни зелена маслина боја, таман...и горе везе неам, кошула дали, дали маица со долги не е битно...)...башка новогодишната ноќ, ќе ја славам во куќа каде што од 20 души 2 само ме знаат...така да немора нешто ново да купувам :)

п.с. сакав да го болдирам само оној дел што ми звучеше “обратно“, и цел пост “поцрне“ :):)

Член од
28 септември 2008
Мислења
111
Поени од реакции
0
Денес си купив ташна и едно ко туника од Tally Weijl ,со хеланки и штикли ќе носам :pipi: Ама па ништо нема по град .. Све исто ..

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
За нова година си купив нови пижамки, онака пријатно да се осеќам во случај да славам на мсн :pos2:
Шала на страна.. не се замарам со тоа.. Што и да облечам супер ќе си поминам :pipi:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
На боксерки ке одам не се замарам :poss:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Си купив една виолетова блуза отворена, одоздола едно црно бело карирано кошулче настрана шо се врзвит на вратов ак ме разбирате како (не сум мн по објасвењево), црни пантолони и црни чизмички обични се и со мало штикличе ама мн ми се слатки.А од детали нешо шо знам кпив веќе алка карирана црно бела ко кошулчето и можда уш нешто ама не вервам, нејќам да сум мн накитена.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Денес си купив фустанче црно,тесно,без рамки:pipi:И за на нозе кондури некаква чудна боја се:wink:Се на се ми се свиѓа комбинацијата што ја направив и се надевам дека добро ќе си поминам за Нова Година:smir:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Најбитно од све ми е да си купам некои гаќи што се ин,пошо ќе славам во Лазарополе и цел ден ќе бидам по гаќи а не сакам мештаните да помислат дека сум тапа фраер :)

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Ништо...:pipi:
Планирам да си купам нешто во Јануари, а за Нова Година не ми требеше ништо ново, имам доста ствари нешто ќе се најде.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ништо...:pipi:
Планирам да си купам нешто во Јануари, а за Нова Година не ми требеше ништо ново, имам доста ствари нешто ќе се најде.
Се согласувам со MaRyJaNe... Имам и повеќе од доволно облека што воопшто ја немам облечено...
После Нова ќе си купам нешто што ќе ми фати око, ама тоа после кој ќе имам слободно време.

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Јас би тангата со циркони од кај Викторија, не и ја знам тајната ама ич не е удобна, ќе трпам , најлуда ноќ ли е шо ли е доврага!
После црното Шанел фустанче, Прада шус и Сваровски накитот:pipi:
О мај гудњус грејшс...:nesvest:
Абре јас стварно незнам кај ќе завршам на Нова Година, бунгалов, мотел, може и хостел на брегов! Сеа одам да ги купам старките шо ги шмекам од поодамна, фармерки иам, е не се нови де ама кој ќе знае, ете ќе ги исперам за пригодава и ќеиф ми е сивата маица да ја носам! Развлечена е до таму бивало, како ја купив ја незнам, ама многу мерак ми праи!
Сестра ми би ме искритикувала дека не се дотерувам:icon_roll Та нели е тоа релативно и индивидуално, м?:icon_eek:
Како и да е, што ми е најкомотно за во кола тоа...јас решив, се ставам на созозачко и:motor: Битно на квечерина да сум на некоја тераса со вино и блуз!
Ајт хепи њу иар!

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Светло сребрено фустанче, со црни детали. Сакам нови црни салонки, ама не можам да си најдам едноставни, сите мора да имаат некои туфни и синџири :mad: така да ќе се задоволам со старите штикли/чизми.

Среќна Нова Година.

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Си купив веќе фустанче црно како со зелени и бели цветови..не сакав да земам целосно со некоја темна боја затоа вака малце со зелениве шари поживо ќе изгледам и чизми кратки над глуждови некој сантим =) за бижутеријата не ми беше тешко лесно можам да одберам и да најдам
среќна нова година на сите и убаво да си поминете без разлика што ќе облечете,атмосферата е најважна... ********

R

Razorblade Kiss

Гостин

Не сум се нервирала околу облеката за новогодишни прилики од проста причина што во 96 % од продавниците се е светкаво и паринкасто златесто сребрено.
тие другите 4 отпаѓаат на гаќи.

Не фала. Не сакам да им нанесувам психички повреди на продавачките што носат само такви работи. Не се криви знам,тие работи се трошат и такви набавуваат.
Не се замарам,не сум за жалење кога е во поглед облеката,ќе искомбинирам нешто и ајт чао.

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Lol temava kolku e smesna bas pred malce si zedov sekira za da se cepam vo smeenje... koja e poentava na temava da se pofalime koj sto si kupil ili sto? jas na primer slab sum so pizami pa planiram za nova godina da si kupam edni taka pozimni oti mi studi vo ovie eve bas sea gi nosam a i nekako izliteni mi se... i bokserici nekoj da si kupam ne e loso koga ce se navednam da gi vrzuvam vrvcite na patiki da me vidat sto marka nosam... ;):pos2::pos2: a i ce zaboravev corapi neam i to treba da si kupam lele kef ponedelnicki ce se iznadoteram najubaf ce bidam ;) a inace za NG ce bidam vo Kosulce farmercina i paticina Krem be alo ;)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Мислев нешто „au naturel“.

Ама пошто ладно ќе е за Нова, а јас тоа време ќе бидам со друштвото во некоја викендица богу иза леџа... Најверојатно некоја бесна тренерка (што ќе ја позајмам од некого) и маица со истурен коњак на неа.

Ем мрсна коса, дека нема таму туш. :icon_lol:

NajjjubaFka jke bidam k0 pr1nzeci4ka ^^

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom