Никифор претепан во Гостивар!

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Па мислам дека и нема потреба да знаеш..Ивица па искрено да ти кажам и не е некој проблем да пушттиш некоја презентација од која ке имаш ќар.Немаше да остане неплатено а и да до сега никој не се пожалил дека не му е платено во Елдорадо...Така да ке ти постирам евент од фејсбук кога ке биде некој од диџеите од антена а и ке биде во брзо време...

Член од
26 декември 2009
Мислења
264
Поени од реакции
194
@aце не ми е јасно ако веќе викаш дџ од страна(мислам не локален) што има да му се мешаш у репертоар ? Не ми е јасна поентата дали го викаш да пушта и да презентира негова музика или да пушта ти што ке му кажеш.Ако е ова второво онда нема резон да плаќаш 150 - 200е,тоа може секое локално wanabe dj да го прави за 300ден. За зборењето на микрофон не му е првпат,баш пред некое време на една друга журка искоментирав дека ке биде тепан за тоа :pos2:.
@Ивица Јуве Ја може да ти гарантирам за најмалце 3 дџ од антена5 што да би ги викнале сеа за викендов би пуштале.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Никој не му се меша во репертоар.Поентата беше само еднаш или два пати да сврти рекламата..Само не беше и целиот филм заради тоа..Само останатото не е толку интересно пошто одма ке викате да бе сеа лаже само да испадне по негово...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Па мислам дека и нема потреба да знаеш..Ивица па искрено да ти кажам и не е некој проблем да пушттиш некоја презентација од која ке имаш ќар.Немаше да остане неплатено а и да до сега никој не се пожалил дека не му е платено во Елдорадо...Така да ке ти постирам евент од фејсбук кога ке биде некој од диџеите од антена а и ке биде во брзо време...
Да ти кажам право воопшто не ме интересира, туку одамна излагам в град, така да знам кој газда е таму и со колкав iq се движат луѓе :icon_lol:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Момци ја мислам дека ни газдата ни никифор е вреден толку за да се испокараме тука,така да........:smir::salut:

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Да ти кажам право воопшто не ме интересира, туку одамна излагам в град, така да знам кој газда е таму и со колкав iq се движат луѓе :icon_lol:
Хаха....мислиш дека знаеш кој е газда а верувај не знаеш...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Момци ја мислам дека ни газдата ни никифор е вреден толку за да се испокараме тука,така да........:smir::salut:
Не бе, таман работа, дискутираме тука, гледаш интераш и јувенташ водат дискусија без препукувања :)

Хаха....мислиш дека знаеш кој е газда а верувај не знаеш...
Брату, рилакс, стварно нема смисла муабетов и ми делува малоумно, али кога веќе инсистираш, знам кој е сопственик на дискотеката, знам дека се водат спорови ради долгови, знам кој е газда, така да ...

Член од
13 февруари 2010
Мислења
80
Поени од реакции
18
околу мешањето во репертоар, таа работа не е коректна од страна на клубот, дј-от не е џубокс да му стаиш паричка, да стиснеш копче и да ти пушти тоа што сакаш, за тој дел разбирам зошто никифор бил изреволтиран.
ама од друга страна пак, ако не сакал тоа да го направи, можел да си каже само едно "не" и да заврши работа, неморало да зема микрофон и да почне да збори се и сешто, така да за тој дел од случката си го добил тоа што си заслужил.

на крај краева и двете страни изгубија кредибилитет со ова, само што за клубот би било полесно да се врати, ако ви текнува и во колосеум истепаа едно девојче па пак си се полни кога има журка.

а до овие горе што се расправаат за газдата, дали знаат или не кој е, еве ќе ви олеснам, газдата се вика Игор, презиме му беше Ефтимов ако добро памтам. Сеа двајцата знаете.

T

Tetro

Гостин
ако ви текнува и во колосеум истепаа едно девојче па пак си се полни кога има журка.
не мешај сега баби и жаби

он топик: ќе изгубат, секако. клубот ќе изгуби гости, во краен случај, ќе банкротира.
диџејот, ќе смени имиџ, ќе смени псевдоним, ќе преживее.

Член од
13 февруари 2010
Мислења
80
Поени од реакции
18
не мешај сега баби и жаби

он топик: ќе изгубат, секако. клубот ќе изгуби гости, во краен случај, ќе банкротира.
диџејот, ќе смени имиџ, ќе смени псевдоним, ќе преживее.
е за тоа да му успее на дј-от треба и пластична операција да си напраи, затоа што не сме ние 60 милионска нација па да не знаеме кој како изгледа, дали бил никифор дали бил "дј трпе" фацата му е иста.

а клубот со оглед на тоа дека е еден од двата во тој крај, тие гости што ќе ги изгуби, ќе си се вратат после некој период. А и утре да земат да напраат журка каде што влезот ќе биде гага, или каде што пијачките ќе бидат на пола цена, па ај да видиме дали не би имало гости... полесно е за клубот во случајов

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Никој не му се меша во репертоар.Поентата беше само еднаш или два пати да сврти рекламата..Само не беше и целиот филм заради тоа..Само останатото не е толку интересно пошто одма ке викате да бе сеа лаже само да испадне по негово...
Значи, која е поентата да постираш 5 пати на една тема и да кажеш само дека нешто знаеш, ама да не кажеш што знаеш. :pop:

Што се десило точно бе дечко, објасни ни, просветли не, шо кажал на микрофон, како си го добил, никој нема да те гони правно овде...

А за рекламите. Нормално дека ви изгледа како ништо битно, пошто професионализам во Македонија општо непостои. Ако не ти се свиѓа кој е мојот начин на работа, не ме ангажирај. Ама да ми кажеш ја како да работам, абе оди дувај у ауспух. И ја да сум бил би исрал триста глупоти на микрофон, го поседувал местото па ќе ми каже шо да праам, опинок. Ми плаќаш да пуштам музика, пуштам, не ми го дрви, а ако ми го дрвиш, плати ми.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
а до овие горе што се расправаат за газдата, дали знаат или не кој е, еве ќе ви олеснам, газдата се вика Игор, презиме му беше Ефтимов ако добро памтам. Сеа двајцата знаете.
:/

Ефремоски се презива друже, тој го има земено клубот под ќирија за одреден период, а газда на клубот е Фадил Зендели, сопственик на уште два-три клуба од Гостивар и Тетово, полн ко брод со пари.

Инаку сосема се согласувам со Викторгг околу оној последен дел околу рекламите.

Понатака мислам дека нема што да се дискутира во темава.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Еве ти од моја страна приказната надополнување на претходното што напишав.Иде типот малку издрогиран и као по обичај се му смета.Имаше некој лош филм уште на почеток.Верувај да бев ја газда немаше да помине толку лесно како што помина овој пат.Па кој е Никифор да лупа на миксета која вреди 4000 евра!?И уште да кажува на микрофон такви работи...Нека биде задоволен што помина така а и не беше претепан како што пишуваат по интернетов.

Kajgana Shop

На врв Bottom