МадерФакер
Титл по моја желба
- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 678
- Поени од реакции
- 44
Хаха е он ако знае што пушта ја ќе се обесам. Еден ден пушта трајбл техно, друг ден прогресив хаус, трет ден аплифтинг транс, четврт незнамшо. Следно е турбо-фолк ваљда.као прво у Colosseum не гасат според тоа кој праи глупости а кој не.ја ќе ти кажам примери шо биле прекинати у 4 саат.Markus Schulz,Hernan Catteneo,gareth Emery,Jerome Isma-Ae........значи не с епрекинати ради тоа туку зашо доаѓа полиција и прекинува се.
Друго у Клуб 69 коа е никифор има највеќе гужва (Зборам само за петоците).
Трето можда ти е криво шо ти не пушташ у тие кафичи и пред тие луѓе па затоа мрчиш.И за разлика од тие маалските dj-и никифор е каде каде подобар зашо си знае он шо пушта,си има свој стил,а не као тие шо се нарекуваат dj шо почињаат со Roger Sanchez,swedish house mafia,па преминуе на hip-hop и на крај да заврши со ПинкТв.
Затоа доста со глупостите дека бил канта и не знам шо друго.
Никифор и уше пар dj се шо вредат у македонија.
А тоа за опремата си остануе дека и ја не би дозволил да пушта некој на моја опрема(освен ако не ми е ептен близок соработник шо во случајов ти и никфор не сте):smir:
Никофор ПОЈМА НЕМА што музика пушта. У овие неколку години дур е он на сцена има сменето милион стилови така да муабетов не ти држи вода.