Никифор претепан во Гостивар!

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
као прво у Colosseum не гасат според тоа кој праи глупости а кој не.ја ќе ти кажам примери шо биле прекинати у 4 саат.Markus Schulz,Hernan Catteneo,gareth Emery,Jerome Isma-Ae........значи не с епрекинати ради тоа туку зашо доаѓа полиција и прекинува се.
Друго у Клуб 69 коа е никифор има највеќе гужва (Зборам само за петоците).
Трето можда ти е криво шо ти не пушташ у тие кафичи и пред тие луѓе па затоа мрчиш.И за разлика од тие маалските dj-и никифор е каде каде подобар зашо си знае он шо пушта,си има свој стил,а не као тие шо се нарекуваат dj шо почињаат со Roger Sanchez,swedish house mafia,па преминуе на hip-hop и на крај да заврши со ПинкТв.
Затоа доста со глупостите дека бил канта и не знам шо друго.
Никифор и уше пар dj се шо вредат у македонија.
А тоа за опремата си остануе дека и ја не би дозволил да пушта некој на моја опрема(освен ако не ми е ептен близок соработник шо во случајов ти и никфор не сте):smir:
Хаха е он ако знае што пушта ја ќе се обесам. Еден ден пушта трајбл техно, друг ден прогресив хаус, трет ден аплифтинг транс, четврт незнамшо. Следно е турбо-фолк ваљда.
Никофор ПОЈМА НЕМА што музика пушта. У овие неколку години дур е он на сцена има сменето милион стилови така да муабетов не ти држи вода. :)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Не е мој цитатот. Цитатот е од клубот:helou:.
И не е финтата за лажење:tapp: Ги знам повеќето од вработените и газдата на клубот. Јас ги нападав нив зошто тоа го направиле ама ете имало причина.Највеќе ме исфрустрира тоа што го турнал детето што го заменило,добро го знам и се дружиме.Имам познаници што биле во клубот таа вечер и ми кажаа дека зборел груби работи на микрофон.Така да се поклопува цела приказна.А ти ако не си се излажал и ако знаеш нешто како што се правиш дај просветли не кажи ја вистината бре мајка му .И зошто нема демант или изјава од Никифор:toe:
Купи магазин 1Е ,50 денари е и ќе видиш демант од никифор ако толку сакаш да го видиш.попрво би му верувал него,отколку на газдата на клубот.Ако бил издрогиран као шо викаат зашо бе до сеа и на други места не го тепале пошо нон стоп бил хај и прале глупости????зашо тоа не се запрашаш???Можда газдата мисли дека е главни каубоец у гостивар а?????

Хаха е он ако знае што пушта ја ќе се обесам. Еден ден пушта трајбл техно, друг ден прогресив хаус, трет ден аплифтинг транс, четврт незнамшо. Следно е турбо-фолк ваљда.
Никофор ПОЈМА НЕМА што музика пушта. У овие неколку години дур е он на сцена има сменето милион стилови така да муабетов не ти држи вода. :)
Дечко он коа пушта пред dj у Colosseum нормално е да пушта у стил каков што е dj таа вечер,не може пред markus Schulz да пушта House.Размисли малце логички.
А на неговите журки си пушта стандард ист стил на музика.(ако уопште си бил на негова журка):smir:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Дечки таа дискотека е една од најдобрите во Македонија, секој викенд има нешто ново, идат и од други градови не само од Гостивар, идат од Тетово секогаш, Скопје и др. За расправија се потребни 2ца, треба да се слушнат 2те страни. Во секој случај не го оправдувам настанот, доколку сакал да оди во 3 нека оди, има други да пуштаат итака до 4ипол се ќе било празно.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Дечки таа дискотека е една од најдобрите во Македонија, секој викенд има нешто ново, идат и од други градови не само од Гостивар, идат од Тетово секогаш, Скопје и др. За расправија се потребни 2ца, треба да се слушнат 2те страни. Во секој случај не го оправдувам настанот, доколку сакал да оди во 3 нека оди, има други да пуштаат итака до 4ипол се ќе било празно.
Као шо реков,изјавата од никифор е во магазинот 1Е.Он кажува дека не му било дозволено да с ејави во болница зашо не му давале мобилен и имал цело време обезбедување околу него?????Или човечкиот живот вреди повеќе од една миксета или битно е газдата и обезбедувањето со основно школо да ќарат цура со тоа шо ќе го исчукаат дечкото задолжен за атмосфера вечер??????
А дека е една од најдобрите у македонија не с еслагам.у Скопје има 3-4 шо се далеку пред неа.:smir:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Као шо реков,изјавата од никифор е во магазинот 1Е.Он кажува дека не му било дозволено да с ејави во болница зашо не му давале мобилен и имал цело време обезбедување околу него?????Или човечкиот живот вреди повеќе од една миксета или битно е газдата и обезбедувањето со основно школо да ќарат цура со тоа шо ќе го исчукаат дечкото задолжен за атмосфера вечер??????
А дека е една од најдобрите у македонија не с еслагам.у Скопје има 3-4 шо се далеку пред неа.:smir:
Една од најдобрите не значи најдобра, а да во Скопје има, ама Скопје е главен град има 10пати повеќе жители од Гостивар, кажав еднаш ќе кажам пак не го оправдувам газдата, кога некој ќе дојде договорисе пред време, до колку да пушта, колку пари и слично.
:smir:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Купи магазин 1Е ,50 денари е и ќе видиш демант од никифор ако толку сакаш да го видиш.попрво би му верувал него,отколку на газдата на клубот.Ако бил издрогиран као шо викаат зашо бе до сеа и на други места не го тепале пошо нон стоп бил хај и прале глупости????зашо тоа не се запрашаш???Можда газдата мисли дека е главни каубоец у гостивар а?????
Чути му текнало,ме интересира неговата страна и тоа како.
Не му е прв пат да се понаша и да јаде чутек така да паѓа во вода се тоа:helou:
Ете доста членови си кажаа свое мислење.
Јас прв пат кога слушнав одма ми падна чудно реков до газдите нешто е.
Ама ти да навредуваш некого на микрофон,да гасиш музика и да оштетуваш опрема и да задираш персонал реков и Армин Ван Бурен да си си заслужил чутек.Живеам во истиот град само таа вечер не бев излезен тие што беа што ги познавам и ми потврдја дека така било и повеќе не ми треба а ти си од друг град и никад не си бил Елдорадо. Тие што биле знаат како е среден клубот и на кое ниво е.

И не била цела фрка околу времето на пуштање туку заради тие проблеми кои ги правел Никифор.А детето што го гурнал го спомна? НЕ! Ете се гледа што е како е.И како што знам Никифор си има мобилен свој нема што да бара некому.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Не пимплајте де толку,се курчел го избациле и нишо не му е. ете го на Гарет Емри беше здрав прав.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Не пимплајте де толку,се курчел го избациле и нишо не му е. ете го на Гарет Емри беше здрав прав.
И ја тоа им викам.Јас кога дознав мислев дека до газдите е вината ама сега ги оправдувам до некаде.И не видов дека бил шиен нешто ако се случило тоа ќе си извадел едно лекарски фино лепо и на суд ќе ги здрвел ама ништо од тоа:helou:

П

Паспарту

Гостин
Леле па уште во 1Е позира со здравствена книшка, која бедотија од човек еј... Прво плаче што "за џабе" го измлатиле, потоа максимално го комерцијализира тоа :tapp: Не ги оправдувам ни двете страни, но според сето ова поголема е веројатноста дека Никифор е поголемиот кривец...

Друга работа, ако Никифор е најдобар дџ во Македонија, тогаш јас сум брат на Фери Корстен. Кои се тие двајца дџ-и што единствено вредат во Македонија после Никифор!? Ицко, Бабура, Лефанк, Ерик Фокс...!? Тие се најзастапени дџ-и на радио, далеку од тоа дека се најдобри. 15 часа дневно се сере само за нив, па нормално е да бидат "најдобри" во Македонија, јбг таков народ сме, и некоја баба од 90 години да пушта на Антена, сигурен сум дека ќе биде најдобар дџ во Македонија. Колку од вас слушнале за Denny Trajkov, The Flyers, Saso Recyd, Ivan Nikusev, Khazar, Dejan Tevdo и уште мал "милион" други дџ-и и продуценти МАКЕДОНЦИ!? Лесно е кога треба да се замараш само со една радио станица, отворете ги малку очите и ќе видите како дџ-ите како Никифор не се ни 1% од тоа што се гореспоменативе...

Поздрав!

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Дечко он коа пушта пред dj у Colosseum нормално е да пушта у стил каков што е dj таа вечер,не може пред markus Schulz да пушта House.Размисли малце логички.
А на неговите журки си пушта стандард ист стил на музика.(ако уопште си бил на негова журка):smir:
Не зборам за Колосеум. Току за тие негови журки зборам. Значи пак ќе повторам, човекот секоја година си го мења стилот. Прашање на време е само кога ќе стане кафанац! :)

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
Па што се смееш бе аце барем сум бил и ја знам опремата ете и да не бил со неговата опрема има Еклер Нуо 3.0 кошта нова 300 евра и двете пионирки 800 се нови 600 евра се на се ти доаѓа 1500 евра кај ти се тие 4000 што збориш,и не верувам дека Никифор бил толку не профисионален да земе да ја оштетаува опремата:tapp:

Ја влечка оди рапрашај се малце не збори на памет. И не тропај глупости ја знам опремата што е горе и имам искуство а ти седиш дома и ме учиш што како и не 5 канална туку 3. Така да сус ако не си добро упатен во работиве.
Полека бре што се понашаш одма де аман.. Башка ај те молам кај нас најдими 800ки нови за 600 евра одма ги зимам и тебе една ке ти купам.. Една може да е толку а и поскапа е е кладам али двете за 600 евра нема шанси пошо другар сеа зема 450 евра една 400ка..Ај сеати сус:smir:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Како се мери кој подобро пушта музика?

A

Alexander Nevsky

Гостин
Полека бре што се понашаш одма де аман.. Башка ај те молам кај нас најдими 800ки нови за 600 евра одма ги зимам и тебе една ке ти купам.. Една може да е толку а и поскапа е е кладам али двете за 600 евра нема шанси пошо другар сеа зема 450 евра една 400ка..Ај сеати сус:smir:
Ти пишува горе убаво дека една е 600 евра нова,две се 1200 плус миксерот 300 ете ти 1500 евра се на се.И незнам кој се изнафура на мојот пост прв:back:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
Штом нашол да демантира во 1Е магазин... ондак пиши пропало. Воопшто не верувам во весниците што се во сопственост на газда велија.

Kajgana Shop

На врв Bottom