(Не)омилени ТВ фацки!?

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Латас, водителот на 4 сезони(како се викаше не ми текнува) и Хелена Роза....
П.с. I'll kill myself, го забораив Блажевски...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Латас, водителот на 4 сезони(како се викаше не ми текнува) и Хелена Роза....
Готвачот мислиш. Незнам ни јас како се вика али секако омилено му е да ги става јадењата вака - Компирче, краставичка, магдоносче и секако неговото неодминливо ммммм што убаво....

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Готвачот мислиш. Незнам ни јас како се вика али секако омилено му е да ги става јадењата вака - Компирче, краставичка, магдоносче и секако неговото неодминливо ммммм што убаво....
Истиот.. ама не е до човекот до емисијата е, затоа баш него..

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Да ја гледам една на А1 после 12 шо има емисија со телефонски јавувања хаха
А најмалку, Мелита. Оти мислам во филм е влезена, ито многу.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Нема некој што ми е wow, Освен Трендо , он е најокеј...
Мрзам: Мелита, Оној од 4 сезони, Александар Блажевски, Драган Вучиќ и онаа Сузе или како и да се викаше...Има уште што се уфилмани, ама кога ќе ми текне, ќе се надополнам...:)

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
aj mojot prv post
epa trendo na toa milionerot ic ne mi po kejf.covekot treba malce da se potrudi poveke(da ne kazam ne go biva) Bojan, toa razgalenoto debelo detiste Lila loga ke ja vidam na televizor ne so go gasam i od steker go vadam a posle koga ke go uklucam pak ako ja vidam pravo u ESM idam
Мислам дека Трендо е нешто најдобро што можело да му се случи на македонскиот тв кич и шунд. Било да е во пишан или во електронски медиум. Човекот има талент и смисла за хумор.Вокабулар поголем од некои филозофи и политичари, харизма , шарм... Му требаше време да се прилагоди на Милионер, но сега е сосема соодветен. За разлика да речеме од Александар Блажевски, цел персонал од МРТВ на чело со Миланка и Живкица, на кои и цел живот седење пред камера не им е доволен за да не прават киксови, да бидат природни, да престанат да се носат како што се носеле во барокот итн. Во групацијата одвратни тв фаци, убедливо спаѓаат Бојан 12+1, Сузана Турунџиева, Мелита, Ненад и Драганче од Лескоец, Драган Вучиќ и син му, оној што водеше 50:50 (квизот на а1).... :vozbud:
Леле го забораив Марко, како еден од така поопуштените и ок типови на телевизија.

K

kaiser soze

Гостин
омилени ми се трендо,васко ефтов,горан величковски,оливера трајковска,тони михајловски без неговиот компањон,а неомилени се разбира боки13,мелита,лила,тања бумбарката(бидејќи веќе ми влегува во потсвеста),а и драган вучиќ не му бега на овие.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Водителот на четири сезони, мелита и онаа Сузе мислам се викаше

Член од
21 јуни 2007
Мислења
183
Поени од реакции
2
Драган Вучич, Латас, Мелита, Ненад шо води ексклузив и др.

Kajgana Shop

На врв Bottom