Готвачот мислиш. Незнам ни јас како се вика али секако омилено му е да ги става јадењата вака - Компирче, краставичка, магдоносче и секако неговото неодминливо ммммм што убаво....Латас, водителот на 4 сезони(како се викаше не ми текнува) и Хелена Роза....
Истиот.. ама не е до човекот до емисијата е, затоа баш него..Готвачот мислиш. Незнам ни јас како се вика али секако омилено му е да ги става јадењата вака - Компирче, краставичка, магдоносче и секако неговото неодминливо ммммм што убаво....
Мислам дека Трендо е нешто најдобро што можело да му се случи на македонскиот тв кич и шунд. Било да е во пишан или во електронски медиум. Човекот има талент и смисла за хумор.Вокабулар поголем од некои филозофи и политичари, харизма , шарм... Му требаше време да се прилагоди на Милионер, но сега е сосема соодветен. За разлика да речеме од Александар Блажевски, цел персонал од МРТВ на чело со Миланка и Живкица, на кои и цел живот седење пред камера не им е доволен за да не прават киксови, да бидат природни, да престанат да се носат како што се носеле во барокот итн. Во групацијата одвратни тв фаци, убедливо спаѓаат Бојан 12+1, Сузана Турунџиева, Мелита, Ненад и Драганче од Лескоец, Драган Вучиќ и син му, оној што водеше 50:50 (квизот на а1)....aj mojot prv post
epa trendo na toa milionerot ic ne mi po kejf.covekot treba malce da se potrudi poveke(da ne kazam ne go biva) Bojan, toa razgalenoto debelo detiste Lila loga ke ja vidam na televizor ne so go gasam i od steker go vadam a posle koga ke go uklucam pak ako ja vidam pravo u ESM idam