AAAAAA e jas mislam deka toa ti e edna od najgolemite greski vo ziivotot i mislam deka za toa treba da se kaes do kraj na zivotot.No sepak ako resis da go naprais istoto ili ako si vo moznost daj vikni me i mene .Ama plz da me viknes obavezno.Pa moze ke staneme narodni heroi .A? Sto vikas?:mist:Garfield напиша:Се каам што кога можеф, не ја дигнаф владата во воздух.
Ve molam predhodno da me informirate koga ke se sluci toa, da ne bidam vo blizina na gorenavedeniot objekt vo doticnoto vreme:kez:Ambasador напиша:AAAAAA e jas mislam deka toa ti e edna od najgolemite greski vo ziivotot i mislam deka za toa treba da se kaes do kraj na zivotot.No sepak ako resis da go naprais istoto ili ako si vo moznost daj vikni me i mene .Ama plz da me viknes obavezno.Pa moze ke staneme narodni heroi .A? Sto vikas?:mist:
многу ме бендисува постов...размислувам слично, се што сум направила и кажала поминало, во моментот се каам, но подоцна гледам потрезвено и се трудам наредниот пат да ми биде за памет...инаку, има нешто за што мнооогу се каам, но нема враќање, а и секако мислам дека се се случува со причина и требало и јас да научам нешто од таа грешка...абе еден живот живееме, цел живот ли да се каеш :music4:Lady Satori напиша::star: Како секое суштество , се каам и тоа како , ама тоа брзо ми мине , си се тешам дека сум научила нешто од тоа и дека ми е за памет наредниот пат , инаку , често си викам дека тоа ме направило тоа што сум денес!