(Не) Требаше... - се каете ли за нешто?

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
paaa vcera praev eden muabet sto me potseti na nekoi deshavki i definitivno se kaam sto sum so site drugarka...duri i so tie sto nekogas trebase i mozese da mi bidat povekje od toa...

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Се каам само за едно,а тоа се многу работи

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
За ништо што сум направил во животот не се каам, оти сум мислел секогаш дека е така правилно да се постапи, и сум постапувал така. Зошто да се каам? Никој не ми ставил нож под грло.Сами одговараме за своите постапки.

Член од
10 април 2006
Мислења
3
Поени од реакции
0
Pa....... ne znam

Garfield напиша:
Се каам што кога можеф, не ја дигнаф владата во воздух.
AAAAAA e jas mislam deka toa ti e edna od najgolemite greski vo ziivotot i mislam deka za toa treba da se kaes do kraj na zivotot.No sepak ako resis da go naprais istoto ili ako si vo moznost daj vikni me i mene .Ama plz da me viknes obavezno.Pa moze ke staneme narodni heroi .A? Sto vikas?:mist:

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Ambasador напиша:
AAAAAA e jas mislam deka toa ti e edna od najgolemite greski vo ziivotot i mislam deka za toa treba da se kaes do kraj na zivotot.No sepak ako resis da go naprais istoto ili ako si vo moznost daj vikni me i mene .Ama plz da me viknes obavezno.Pa moze ke staneme narodni heroi .A? Sto vikas?:mist:
Ve molam predhodno da me informirate koga ke se sluci toa, da ne bidam vo blizina na gorenavedeniot objekt vo doticnoto vreme:kez:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Обично се каам за тингис шо не сум ги направила у укажана прилика....а за направеното, кииикикики :coffee:.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.106
Поени од реакции
25.428
Во принцип не се каам. Се е лекција паѓаш, стануваш и продолжуваш понатаму. Така криво ми е што еднаш доброволно во еден интервал од 2 саата се појавив на едно место каде што увидов дека не требаше да се појавам. Тоа беше Fucked up.

glufce

French Toast
Член од
15 јануари 2006
Мислења
827
Поени од реакции
8
се каам...... ќе напраам нешо а не требало, после цела вечер ќе се туфкам али тоа е.... затоа се учиме од грешките :)

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Се каам шо се разбудив сабајле.......:pipi:

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Се каам страшно за нешто што денеска некому кажав.Не требаше да си ја отворам душата,згрешив,страв ми е дека ќе бидам подвргната на потсмев.Ете.И што имам од тоа што се каам??? Зборот назад не се враќа...:(

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Се каам шо... шо изедоф едно јаболко зш почна да ми се наткреват се..

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
momentalno se kaam sto ne zborev so edna "drugarka" za odredena li4nost... bev mnogu glupa sto kutev i na kraj sto dobiv nisto... ali toa e zivot

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
Lady Satori напиша:
:star: Како секое суштество , се каам и тоа како , ама тоа брзо ми мине , си се тешам дека сум научила нешто од тоа и дека ми е за памет наредниот пат , инаку , често си викам дека тоа ме направило тоа што сум денес!
многу ме бендисува постов...размислувам слично, се што сум направила и кажала поминало, во моментот се каам, но подоцна гледам потрезвено и се трудам наредниот пат да ми биде за памет...инаку, има нешто за што мнооогу се каам, но нема враќање, а и секако мислам дека се се случува со причина и требало и јас да научам нешто од таа грешка...абе еден живот живееме, цел живот ли да се каеш :music4:

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Па се каам само за работи што сум можела а не сум ги направила,
а за работите што сум ги направила не се каам туку гледам следен пат да не ми се повторат:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
se kaam sto nekoi luge pogresno sum gi procenila ali toa ti e toa posle ebenje nema kaenje

Kajgana Shop

На врв Bottom