(Не) Требаше... - се каете ли за нешто?

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Нема нешто посебно за што би се каела во животов, има некои мали ситници за кои се каам што сум ги направила .. но не е страшно се менува тоа :)

С

Сатори

Гостин
Се какам , како не

:star: Како секое суштество , се каам и тоа како , ама тоа брзо ми мине , си се тешам дека сум научила нешто од тоа и дека ми е за памет наредниот пат , инаку , често си викам дека тоа ме направило тоа што сум денес!

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
Moже сум се покајала за некои ситници ама тоа брзо поминува, за некои битни работи не се каам никогаш затоа што добро треба да размислам пред да донесам заклучок. А и џабе е да се каам. Стореното не се враќа назад.

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Lady Satori напиша:
:star: Како секое суштество , се каам и тоа како , ама тоа брзо ми мине , си се тешам дека сум научила нешто од тоа и дека ми е за памет наредниот пат , инаку , често си викам дека тоа ме направило тоа што сум денес!
I ja isto:)Samo sea dodeka ne mi mine:)se kaam za toa so zapoznav nekogo,ne e vazno koj:(:)

Член од
15 февруари 2006
Мислења
31
Поени од реакции
1
Буковец напиша:
За ниеден мој потег во животот не се каам. Исто ми важи девизата: После е*ење-нема каење.
И јас викам така:star:

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
се каам, и после учам од грешката што сум ја направила, но секогаш се трудам работите да ги направам добро, за после да нема причина за каење.

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
Хмм....се каам ли или не??се двоумам или не???тоа незнам...или знам...знам ...незнам .... едно е сигурноЧмоите се каат доживотно!! ако не па јас по дефиниција сум казна.....и така!!

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Ima nekolku raboti sto sum gi napravila vo zivotot i sekogas koga ke pomislam na toa, sekogas se prasuvam sto ke bilo ako sum postapela, vaka taka onaka..... I sekogas se dvoumam dali sum go izbrala pogresnoto ili vistinskoto. I sekogas me kopka sto ke se slucese ako ova go napravev na drug nacin, moze ke bese podobro otkolku sega. I na krajot pocnuvam da se kaam zasto porano ne sum se setila da reagiram i da go napravam vistinskoto nesto.
Hronicen kaac sum, za sve se kaam otkako ke napravam, i vednas se pustam vo akcija da go smenam toa, normalno ako e vozmozno neli:icon_lol:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
se kaam sto ne si pocnav na vreme da ucam,zasto sega se okozuvam za da popravam ocenkite,se kaam MNOGU sto mnogu izbrzuvam vo odlukite i za toa mnogu zalam i patam seuste,se kaam sto sum preemnogu dobra so lugeto i sto ponekogas poradi toa i me gazat

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
obicno ne se kaam, ali neznam sea so mi stanalo... se kaam za gluposti:kez: ... kako na primer ne sum rekla zdravo na ovoj ili sl... abe gluposti:lud: :blabla:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Се каам само за една работа...не изреагирав навреме,и тоа ме чинеше многу.Но земено во глобала,не сум личност што многу се кае :icon_lol:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Што било поминало...следно молам!:icon_lol:

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Повремено, да, за некои работи кои сум ги направила на своја штета. Го надминувам моментот, секогаш кога ќе почувствувам каење, се навраќам зошто е тоа така...причината е таа која ме потсетува на исправноста на постапките макар и на своја штета.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дефинитивно шо не дознав за форумов порано

Kajgana Shop

На врв Bottom