Нервоза - колку се нервирате и зошто?

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Koга сум нервозен ни самиот не сум свесен колку сум, кога сум изнервиран у состојба сум да убијам невин...:smir:
Зар момче од 13г со толкави нервози??:nesvest:
за шо???еј нервози тек те чекаат во животот:uvo:
 

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Se nerviram povremeno ama ne za gluposti,poveke me nerviraat nekoi lugje shto si mislat deka se znaat,neshto shto go znam i toa mi e profesija a tie tvrdat deka ne e taka ili na kratko kazano na tatko mu kazuva deca kako se pravat a toj go napravil :vozbud:
 

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Вистински да се нанервирам многу ретко
 

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
тапа е да се нервираш

знаеш кога си изнервиран седни и истепај перницата и после си нов човек и немораш да убиваш и др. ствари
 
Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..ауу у момент на нервоза правам.работи од кои после и сама се чудам..ама бргу ми проаѓа..а за некои работи не се нервирам..заш едноставно нели не мислим на нив:toe:
...ме нервира најмногу кога цело време некому идеш/праеш по чејф..и кога барем еднаш сакаш по твое ..извода као демек...увек све по твое..ауу се нервирам..се расправам ко ненормална..хих :toe:..после ми проаѓа..и толку...
 

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Ретко се нервирам,ама ко се нервирам буквално се нервирам:)
 

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Сега сум изнервиран многу само ЕВЕРТОН ме заеба у пм ...:toe:
 
Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
Нервозата ми е у крвта! Можам малце да се изнервирам нешо за утакмица нешо со другари на заебанции да ме изнервираат! Ама тоагаш не се нервирам многу! Ама кога ке ме накурчи некој од дома, професор некој можам да излезам од контрола куршлуз да направам! Добивам таква сила што мислам дека можам зграда да срушам! Обично кога ке ме изнервира многу компјутерот се празнам на тастатурата! Имам 5-6 сменето!
 
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.554
Поени од реакции
22.315
Искрено не се нервирам , ако има зошто нормално секој се нервира ама за глупости ич
 

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Se nerviram za se i svasta najiskreno i koa sum nervozna ne sakam ama bas nikoj da ima okolu mene.Ako ima i ako mi rece pa makar i zasto si nervozna nz ke go iskrka.Me znaat site kakva sum i znaat deka koa sum epten nervozna moze da zbesnam i nikoj nema okolu mene togas...Se nerviram za se i svasta no ona epten da bidam iznervirana e retko epten retko...
 

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
коа ке се изнервирам тоа не трае мн 4,5 мин додека не кажам шо иам да кажам .а добро сеа постојат и др типови на нервоза шо траат подолго ... ај др пат за тоа :)
 

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Порано се нервирав повеќе за непотребни ситници и глупости. Фала богу научив малце самоконтрола па сега не сум толку избувлив.
 

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Бројам до десет и се обидувам да задржам ладна глава колку што максимално може, поднесувам доста срања и се контролирам до максимум, гледам да не се нервирам за ситници но кога ќе се изнервирам реагирам доста импулсивно и агресивно... особина што си ја мразев но самоконтролата ми станува се подобра во текот на годините кои поминаа... инаку интересно чуство кога при максимална нервоза адреналинот ќе скокне на максимум, кога крвта ќе зуе низ ушите цело тело трепери а со очите се фокусираш на само една точка :)
 
M

MIL

Гостин
Najmnogu se nerviram koga sum pogresno razbran ili koga mi dokazuvaat nekoj raboti sto ne se taka ili koga me teretat za nesto za koe ne sum kriv lelej kosa nagore mi se kreva :shok: i koga nesto ne mi e po keif.Mnogu toleriram,trpam,trpam :devil3::party3: ama si pamtam i sobiram se i na kraj pukam od nervoza pocesto se nerviram da priznavam ama ima osoba sto znae da me stopli odma i da mi pomine se
 

Kajgana Shop

На врв Bottom