Непочитување на полициски час

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.333
Поени од реакции
7.691
Никаде не искоментирав дали е оправдана или не мерката, a ни на крај памет не ми паднало да ја правдам. Од кај па знаеш дека мене ми е сеедно да чмаам дома 3 дена непрекинато и дека тоа кај мене не создава отпор? Кој си ти Иван Исцедител или Баба Ванѓа?
Влезен си во некој филм, па хистеришиш по форуми и мислиш правиш некоја кој знае каква работа, кога уствари само тресеш зелени како слабеење на имунитет заради тоа што децата ќе седеле дома 3-4 недели. :pos:
Ако си убеден дека ова е белосветска превара, организирај протест со бачето и останатите конспиратори, можда конечно ќе го затворат Бил Геј и ќе го ослободите светот од фашистите засекогаш.
Кажа магарето големи ти се ушите:
Дај вразумете се читате само западни бљувотини додека со нивни пари се растури Југославија и за возврат телекомите, банките, големите фабрики ни ги испокрадоа за кило семки.
Земјите кои мама испоебаа на светов, искреираа милион вештачки војни, растурија држави, колонизираа, крадеа природни ресурси, финансираа(т) муџахедини и уште мал милион најгнасни и најподли работи
Нема потреба никој да организира протест, самото по себе ќе си дојде. Германците од мерак тргнаа да војуваат, претходно не им следеа слични вакви сценарија.

Збориш за други дека се конспиратори, а тресеш зелени:
Запад ја растурил Југославија со нивните пари :pos: . Многу моќен тој запад, без испукан куршум да ја срози една од "најмоќните" армии.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.322
Поени од реакции
4.603
Не е стапната нога на верник во џамија.

Што е поголема опасност за тебе:

1. да излезат неколкумина за време на полициски час, кога нема жив човек надвор

2. да се соберат 50 луѓе во црква без маски и да бакнат иста икона или да пијат од иста лажица

И затоа имаме ваква ситуација на пораст на заболените, бидејќи голема фама се прави за полицискиот час, еве и тука 18 страни со коментари, а реално институциите треба да се борат со вирусот од 5 часот до 16 часот.
Debilno e idenjevo po crkvi, no vo Kavadarci ima 4 slucai, dvajca se izlecija, eden pocina, samo eden e aktiven.

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.049
Поени од реакции
6.529
Никаде не искоментирав дали е оправдана или не мерката, a ни на крај памет не ми паднало да ја правдам. Од кај па знаеш дека мене ми е сеедно да чмаам дома 3 дена непрекинато и дека тоа кај мене не создава отпор? Кој си ти Иван Исцедител или Баба Ванѓа?
Влезен си во некој филм, па хистеришиш по форуми и мислиш правиш некоја кој знае каква работа, кога уствари само тресеш зелени како слабеење на имунитет заради тоа што децата ќе седеле дома 3-4 недели. :pos:
Ако си убеден дека ова е белосветска превара, организирај протест со бачето и останатите конспиратори, можда конечно ќе го затворат Бил Геј и ќе го ослободите светот од фашистите засекогаш.
Тоа се тие thought terminating words, во случајов "конспиратори".
Да се навратиме на темата и на дискусијава.
Ти беше тој кој што најде за потребно да ме корегира дека немало забрана во шума ради вирус, значи ти беше тој кој ја оправда таа мерка, се најде навреден дека некој пишува против одлуките на власта, инаку немаше да ме цитираш, нели.
Јас најмалку хистеришам, моите постови се аргументирани и цело време инсистирам на реална проценка и одговор на состојбава, што полициски час секако не е, нит некоја од мерките кои ги презеде власта, сето ова ќе си дојде за наплата :) Мене и на моето семејство фашистичкиот час делува негативно и гледам да балансирам ама се потешко е, не е еден ден ова. Настрана мојата вродена нетрпеливост кон ограничувања, како бе во ДНК во нешто што знам, немате некој отпор? Па ти на форум се плашиш да се изразиш, страва права :)
Седење дома со недели влијае негативно по имун систем, прогуглај, не можам да ти сервирам баш све, неам време толку.

А гледам погоре те цитирале со куп конспираси теории ццц...те фатиле на дело :D

Последно уредено:
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Тоа се тие thought terminating words, во случајов "конспиратори".
Да се навратиме на темата и на дискусијава.
Ти беше тој кој што најде за потребно да ме корегира дека немало забрана во шума ради вирус, значи ти беше тој кој ја оправда таа мерка, се најде навреден дека некој пишува против одлуките на власта, инаку немаше да ме цитираш, нели.
Јас најмалку хистеришам, моите постови се аргументирани и цело време инсистирам на реална проценка и одговор на состојбава, што полициски час секако не е, нит некоја од мерките кои ги презеде власта, сето ова ќе си дојде за наплата :) Мене и на моето семејство фашистичкиот час делува негативно и гледам да балансирам ама се потешко е, не е еден ден ова. Настрана мојата вродена нетрпеливост кон ограничувања, како бе во ДНК во нешто што знам, немате некој отпор? Па ти на форум се плашиш да се изразиш, страва права :)
Седење дома со недели влијае негативно по имун систем, прогуглај, не можам да ти сервирам баш све, неам време толку.

А гледам погоре те цитирале со куп конспираси теории ццц...те фатиле на дело :D
Еве цел се тресам да заземам став под анонимен ник. :D Дека поентата на тоа што те корегирав беше да изразам мислење. Не можам да сфатам како може да си толку ограничен и ни после 3-4 реплики да ја сфатиш поентата.
А ти да си бил некогаш во планина би знаел дека секоја година се воведува забранава. :D
Продолжи со хистерии од пред компјутер, чим мислиш дека те прават храбар револуционер, а другите што не го пцујат фашистичкиот режим аморфна маса. :pos:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.877
Поени од реакции
23.444
Штабот на ВМРО ДПМНЕ во Бутел 2 уништен вчера вечер за време на полициски час.
Шконите прават што сакаат во оваа држава.

Screenshot_20200418-111118_Chrome.jpg Screenshot_20200418-111133_Chrome.jpg

Член од
17 август 2011
Мислења
10.312
Поени од реакции
18.381
Еве цел се тресам да заземам став под анонимен ник. :D Дека поентата на тоа што те корегирав беше да изразам мислење. Не можам да сфатам како може да си толку ограничен и ни после 3-4 реплики да ја сфатиш поентата.
А ти да си бил некогаш во планина би знаел дека секоја година се воведува забранава. :D
Продолжи со хистерии од пред компјутер, чим мислиш дека те прават храбар револуционер, а другите што не го пцујат фашистичкиот режим аморфна маса. :pos:
Не памтам волку рано да ја вовеле забраната, смешно е да мислиш дека не е поврзана со короната. Дури и кога се воведувала немало никаков проблем да се иде на водно или такво нешто.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Не памтам волку рано да ја вовеле забраната, смешно е да мислиш дека не е поврзана со короната. Дури и кога се воведувала немало никаков проблем да се иде на водно или такво нешто.
Па ете ако не памтиш лани од март ја вовеле забраната, иако обично е почеток на јули.
Инаку и сега Водно е изземено, само демек ненамерно не било спомнато во сопштението. :icon_lol:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.626
Поени од реакции
31.485
Види последна слика 2-3 со маски и јас се чудам на храброста, без маски и сите по ред бакнуваат/јадат/пијат нешто во раката на попот.

Еве денеска и во Охрид се собрале, и тука иста лажица

И вчера
Непочитување на мерките.
,,,odgovorite na vas dvajca ke bea, a zoshto da ne ,dokazhete deka ne e taka, need toa e fotoshop za da se okrivi nedolzhno naselenie,,,,ili,,, e da de i mene mi smeta toa ama ima institucii,,,neka go reshat problemot,,,_

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.188
Поени од реакции
84.063

Прегледај го приврзокот 245426Прегледај го приврзокот 245427
Не ми е јасно, како можеле волку да го уништат, без никој да примети.
Ова е нешто порука кон министерот заради вознемирувањето што им го приреди при прекршувањето на полицискиот час.

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
policiski cas sto spijat po kolite nema kapacitet pozarnikarski patroli neophodna e pomos od rezervata da se pokrie sekoe kose ,plus kaj nas ima golemi dvorovi si sedat sega se stopluva vremeto uste poveke nema da se pocituva ,moj dvor sedam pijam slusam muzika pak ke napomenam POZARSTVO NE SO KOLI

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.877
Поени од реакции
23.444
Не ми е јасно, како можеле волку да го уништат, без никој да примети.
Ова е нешто порука кон министерот заради вознемирувањето што им го приреди при прекршувањето на полицискиот час.
Ако не ти е јасно, еве малце да се разјасни зашто немало полиција.
Бркале бандити во Кучевиште.
Значи фатиле некој си кој крадел, и тоа не на дело, туку нашле предмети кои се под сомнение дека се украдени, ама затоа демолирање на цели објекти кои прават невидена бука, се некако нечујни за полицијава.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.145
Поени од реакции
2.702

Прегледај го приврзокот 245426Прегледај го приврзокот 245427
Везе нема ова. Цел објект стои руиниран вака со години. Порано имаше кладилница, авто школа и штабот. Штабот со години е на друго место малце подоле во друг објект. Реагирате на се што ќе прочитате без да проверите и после секакви муабети се шират. Кој е од Чаир може да потврди.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.188
Поени од реакции
84.063
Везе нема ова. Цел објект стои руиниран вака со години. Порано имаше кладилница, авто школа и штабот. Штабот со години е на друго место малце подоле во друг објект. Реагирате на се што ќе прочитате без да проверите и после секакви муабети се шират. Кој е од Чаир може да потврди.
така и ми заличи сликава, затоа и прашав како никој толкаво демолирање ноќеска не приметил
али си викам, ваљда знае што постува овој

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
me pogodie slikite gi zumirav i moe konstatiranje deka nema nisto ova e napusten stab kade del od vratite se so se kasa izvadeni nekoj vlecel kabel ednostavno napusteno

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.877
Поени од реакции
23.444
Добро, не е официјалниот штаб. Лошо се изразив.
Ова е клубче на членовите од УМС ВМРО ДПМНЕ Бутел 2.
Не реагирам на се што ќе прочитам.
Добро знам каде се наоѓа и добро знам какво било претходно. Добро знам и кој седи таму, а знаат и други членови на форумов затоа што овој кој го има постирано ова е познат во одредени кругови во Скопје.
Тоа руиниран со години задржи го за Бујар Османи, ќе му затреба за прес ако воопшто се спомне нешто за ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom