Кажа магарето големи ти се ушите:Никаде не искоментирав дали е оправдана или не мерката, a ни на крај памет не ми паднало да ја правдам. Од кај па знаеш дека мене ми е сеедно да чмаам дома 3 дена непрекинато и дека тоа кај мене не создава отпор? Кој си ти Иван Исцедител или Баба Ванѓа?
Влезен си во некој филм, па хистеришиш по форуми и мислиш правиш некоја кој знае каква работа, кога уствари само тресеш зелени како слабеење на имунитет заради тоа што децата ќе седеле дома 3-4 недели.
Ако си убеден дека ова е белосветска превара, организирај протест со бачето и останатите конспиратори, можда конечно ќе го затворат Бил Геј и ќе го ослободите светот од фашистите засекогаш.
Нема потреба никој да организира протест, самото по себе ќе си дојде. Германците од мерак тргнаа да војуваат, претходно не им следеа слични вакви сценарија.Дај вразумете се читате само западни бљувотини додека со нивни пари се растури Југославија и за возврат телекомите, банките, големите фабрики ни ги испокрадоа за кило семки.
Земјите кои мама испоебаа на светов, искреираа милион вештачки војни, растурија држави, колонизираа, крадеа природни ресурси, финансираа(т) муџахедини и уште мал милион најгнасни и најподли работи
Збориш за други дека се конспиратори, а тресеш зелени:
Запад ја растурил Југославија со нивните пари . Многу моќен тој запад, без испукан куршум да ја срози една од "најмоќните" армии.