Непопуларни филмски мислења

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
До 2021 било што било, од 01.01.2021 сите мислења со цитати ви ги префрлив во Генерална. Од сега па натаму повлекуваме линија:
___________________________________________________________________________________________
Од тука надолу, секое мислење во кое некој цитира некого ќе биде по автоматизам избришано. @wot темава ја замисли како тема во која не е дозволено цитирање, затоа од сега таква и ќе биде. Да не речете дека не сум ви кажал. :D

Сабајлево ја слушнав Shallow од Леди Гратис или Гага, како сакате, и ми текна на нејзината екскурзија во A star is born.

Едно чудо преценет филм, ништо примамливо, самиот наслов ја оддава содржината и од сам старт знаеш како ќе тече дејството. Филм што го пушташ да тече и да слушаш нешто, да не седиш во тишина, додека скролаш на телефон.

Единствено нешто што ми привлече внимание кога го гледав беше изведбата на Shallow.

Малхоланд драјв е тешко срање.

П.С. пред да нападнете како не сум го разбрал филмот, да ви кажам дека го разбрав, али со 2-3 минутно објаснување на крајот не може да се проголта сето срање што го сервираше Линч во претходните 140 минути.

giphy.webp

Jared Leto treba da prestane da postoi kako akter, muzicar i pojava.
Toa sto go pravat Tom Hanks kako akter i Spielberg kako reziser e bez dusa, neinspirativno, po konvencija. Dosadni i preceneti. Dramaticnite govori i muzika u filmovite na Speliberg se komicni i evtini finti.
Bryan Cranston e los glumec. Ni vo makedonski tv film ne bi go viknal.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom