Мислиш ќе каже некој? Во САД 10% од стварите се знаат се се чува во тајност којзнае какви суштества развиваат по воените бази.Од сите мистерии досеа оваа ми е најинтересна и доста чудна одвај чекам да испитаат да се дознае шо е чудово:uvo:
Мислиш ќе каже некој? Во САД 10% од стварите се знаат се се чува во тајност којзнае какви суштества развиваат по воените бази.
Хмм пак ке се повторам. Камерата ми изгледа пребрза. Цевката не е можно да е голема. Според мене цевката е голема дали 10 цм во дијаметар и камерата како што е малецка а и цевката исто се добива впечаток дека ова суштество е големо а всушност тоа е црв кој умира. Плус ако е вистинска снимка тешко е да остане на Youtube со оглед што ако е вистина нешто големо мора да биде заштитено.Не би рекол дека се црви. Многу е поголемо и пулсира ова. Ми изгледа како нешто во развиток. Стварно, шо не го боцнале тие од таму со стапче.
Хмм пак ке се повторам. Камерата ми изгледа пребрза. Цевката не е можно да е голема. Според мене цевката е голема дали 10 цм во дијаметар и камерата како што е малецка а и цевката исто се добива впечаток дека ова суштество е големо а всушност тоа е црв кој умира. Плус ако е вистинска снимка тешко е да остане на Youtube со оглед што ако е вистина нешто големо мора да биде заштитено.
Хмм пак ке се повторам. Камерата ми изгледа пребрза. Цевката не е можно да е голема. Според мене цевката е голема дали 10 цм во дијаметар и камерата како што е малецка а и цевката исто се добива впечаток дека ова суштество е големо а всушност тоа е црв кој умира. Плус ако е вистинска снимка тешко е да остане на Youtube со оглед што ако е вистина нешто големо мора да биде заштитено.
Е добро де. Повеќе црви биле. Фактот е што не се знае дека е оригинална снимкава и не е наменски направена.Што и да е ..повеќе беа ..камерата снимаше на повеќе места.