T
TaMчЕ
Гостин
Леле одвратно ееј,да му се згади на чоек,ова некое уште не оформено животно или кој знае што мене на ништо не ми личи само знам дека е гадно и ми се лоши од него!
Која цевка е мала?Па логички гледано ако цевката е мала ќе немало потреба таму да се става камера..ќе ја ставеле на поголема цевка или сл. за да имаат поголема прегледност..како и да е...
Најсмешно е кога за вакво нешто ќе прочитам дека се вознемјани..замислете тооолку напредни суштества, кои имаат тооолку развиена техологија која им овозможила да направат средство за патување низ вселената....за да дојдат на Земјата и да се скријат во канализација...:pos2:
Што знам ова повеќе ми личи на некоја внатрешност од нечии црева со разни израстоци...и онака пајп роботот не може да се движи со онаа брзина со која е прикажано...ако пак е ова канализација...веројатно е некој примитивен облик на живот и така сеуште не сме ги испитале сите места на планетата...на крајот што знам може навистина е некој неуспешен експеримент...во секој случај доби огромен публицитет..пред се заради медиумите и нивните бомбастични наслови
Да бе....замисли да патуваш светлосни години за да се напикаш во нечија канализација.... where no man has gone before:pos2:Можеби таму им одговара..
............а видел ли некој , ваква снимка од еден обичен желудник на еден обичен човек?Бактерии, црви, гадотињи... Што и да е, треба сериозно да се сфати.
Не може туку-така да се остават канализациите. Не мислите дека што и да се движи таму долу еден ден ќе излезе горе? Дека е вонземјанин - не е. Ама сигурно е најодвратната гадотиња што сум ја видел на земјата.
Добро, и?............а видел ли некој , ваква снимка од еден обичен желудник на еден обичен човек?
се сложувам ова мора да го испитаат... одвратно... пошо ако стане поголемко...ауууууууу бљакБактерии, црви, гадотињи... Што и да е, треба сериозно да се сфати.
Не може туку-така да се остават канализациите. Не мислите дека што и да се движи таму долу еден ден ќе излезе горе? Дека е вонземјанин - не е. Ама сигурно е најодвратната гадотиња што сум ја видел на земјата.
И ние можда имаме вакво нешто....,но како и да е интересно што напомена,што ако еден ден излезе од Шољата,малку е големо за да пуштиш само вода,сериозно треба да се испита гомновоБактерии, црви, гадотињи... Што и да е, треба сериозно да се сфати.