- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 310
- Поени од реакции
- 101
Имам апартче за мерење брзина другар инаку пред да паднам кочев ненормално точно како што кажа ти 20-30 не видов бидејќи гледав да не се акнав во нив паднав ама не поминав премногу лошо но можев да завршам фатално ако бев неискусен. Муабетот ми е има многу кои се обидуваат да возат надолу а при тоа не се доволно искусни а не дај боже да налетаат на кола или сл. може фатално да биде а кога веќе има забрана од движење на моторни возила од средно до крст не треба да одат а јас сретнав такви кои немаа овластувања за возење до крст. А инаку вчера да развив брзина од 80км на водно но да потенцирам не возев цело време од 70 до 80 км туку има моменти каде што се развива таа брзина.
--- надополнето: 18 јуни 2012 во 19:29 ---
Јас разбирам сето тоа но потенцирав дека има моменти каде што ќе развиееш 80 или 70 без разлика јас не возам цело време со таа брзина. инаку што се однесува до критиките јас ги примам и ок е тоа но сепак нема знаци каде што пишува јасно дека е дозволена толкава брзина. и сл. без разлика јас гледа да пазам но и да возиш да речеме со 40-50 бидејќи теренот не толку прегледен и да ти излезе кола мотор на таа брзина ти пак ќе настрадаш. а исто и деца и други кои одат нагоре бидејќи исто и пред 2 месеца видов едни со мотори надоле возеа со поголема брзина а јас се искачував а позади мене имаше кои одат пешки? не сум само јас виновен другар ако реално гледаме на работите
Пазете го болдираново. Macedonian не возел он цело време со 80. Сигурен сум дека одел со 120км па после намалил на 70-80км.Нели сепак кривина оди..