Неостварена сексуална желба?

Член од
6 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
18
и јас така би играл да бев 20+ години помлад и кога сексо беше нешо ново возбудливо и интересно.
Низ сите можни животни искуства, научив дека секоја можност треба да се искористи:icon_lol:

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Јапанка или тајвандка... може и двете одеднаш или керка и мајка помлади како комшикиве карши мене...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Низ сите можни животни искуства, научив дека секоја можност треба да се искористи:icon_lol:
баш напротив, животното искуство ќе те научи да не треба секоја можност да се искористи. Ја глава ќе изгубев во Ниш во 1985 година ради една таква можност.

Член од
22 ноември 2011
Мислења
49
Поени од реакции
32
Zelbava ne mi e nesto nesekojdnevna, i ne izvodliva no bi sakal devojkata so koja bi imal sex vo momentot da izvadi nekoe dildo ne mnogu golemo i da me ostavi da ja gledam dodeka taa se zadovoluva so nego :))))))))

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Скоро година подоцна неостварена сексуална желба ми е да ја исконтролирам сексуалната желба.
Дефинитивно најтешката ствар за контролирање. Речиси невозможно :)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.994
Поени од реакции
24.434
ММФ етапно-садистички не еба. Со подлажнување. Прво малце ситно, демек ништо не ти е, поголемо задоволство и колективен лезет, па пак малку, па пак малку, некст тинг ју кноу еден 40 сантиметарски ти е во аналниот отвор. Грците беа по ММФ експериментирање и видете што им се случи.

А што се тиче ФФМ џабе донесоа велшки Ташак пак се покажа како импотентна варијанта оти ташак ако не произведува тоа што треба џабе е Ташак и не ти вреди во секс.

Затоа златен кец у кец.

Член од
2 март 2008
Мислења
84
Поени од реакции
10
Неостварена сексуална желба
1. kivanc tatlitug (т.е некој плав, синоок, со страшно тело, полна устичка мх мх :drk: )
2. да пробам со девојка :icon_redf:kesa:
Доколку сакаш може да средиме 2-та сексуална желба да ти се оствари ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom